Ana SayfaÜnlülerIşın Karaca, dolar paylaşımları konusunda uyardı: Tuzu kuru olanlar olabilir

İlgili Postlar

Işın Karaca, dolar paylaşımları konusunda uyardı: Tuzu kuru olanlar olabilir

Işın Karaca, dolar paylaşımları konusunda uyardı: Tuzu kuru olanlar olabilir… Ünlü şarkıcı Işın Karaca, doların artışı ile ilgili sosyal medya üzerinden yapılan esprili paylaşımları eleştirdi. Işın Karaca, “Tuzu kuru olan olabilir fakat ister istemez borçlanmış, zora düşmüş insanlar olabilir.” dedi. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın: Işın Karaca’nın parasında gözüm var!

Işın Karaca’dan dolar paylaşımları uyarısı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, son günlerde dövizin inanılmaz şekilde hızla yükselmesi hakkında sosyal medyada dönen esprili paylaşımlara tepki gösterdi. Ekonomik artışların bazı insanları zora sokabileceğini söyleyerek sağduyulu davranılması gerektiğini ifade eden Işın Karaca, uyarıda bulundu.

Işın Karaca kimdir?

Tuzu kuru olan olabilir fakat ister istemez borçlanmış, zora düşmüş insanlar olabilir

Işın Karaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Arkadaşlar rica ediyorum artık döviz ile alakalı espriler yapmayalım. Tuzu kuru olan olabilir fakat ister istemez borçlanmış, zora düşmüş insanlar olabilir. Lütfen. Son günlerde yaşanan ekonomik dalgalanma dalga konusu olmamalı! Birliğimiz, beraberliğimiz bu ekonomik savaşın üstesinden gelmemize sebep olacaktır. Birlik zamanı. Naçizane fikrim yerli üretim ve malları tüketim zamanı. Biz her şeyin üstesinden gelebilecek potansiyeli taşıyan bir toplumuz…” şeklinde ifadelere yer verdi.

İşte Işın Karaca’nın dolar paylaşımı

Demet Akalın’dan Işın Karaca yorumu

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, son olarak Demet Akalın’ın kendisine esprili bir dille takılması haberleri ile gündeme gelmişti. Demet Akalın, “İstanbul’daki evde de köpeğimiz, civcivlerimiz, kuşumuz, 2 tane tavşanımız, bir tane atımız var. Atı Berkay almıştı ona 2 sene önce. Doğum günü hediyesiydi. Eve yakın bir çiftlikte tüp bebek tedavisi görüyor. Işın Karaca’ya rakip olacağım. Işın deli para kazanıyor. Gözüm Işın’ın parasında. Atlardan çok para kazanıyor. Diyor ki 14 tay var, yarışlar, marışlar. Şaka yapıyorum tabi. Anlamadığım bir sektör. Hira’nın ki at değil, midilli falan. Geçen gittim çiftliğe, ‘midilli tüp bebek tedavisi görüyor, bu doğursun bir işe yarasın’ dediler. İyi dedim ben de.” şeklinde konuşmuş, haber manşetlerinde ” Demet Akalın, ‘Işın Karaca’nın parasında gözüm var’ dedi” şeklinde başlıklar atılmasına neden olmuştu. Her ikisi de ünlü birer şarkıcı olan Işın Karaca ve Demet Akalın, iki yakın dost.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler