Ana SayfaDizilerİsimsizler Yeni Sezonda Çok İddialı

İlgili Postlar

İsimsizler Yeni Sezonda Çok İddialı

Kanal D’de geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlayan İsimsizler dizisi, yeni sezona çok iddialı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni sezon ilk bölümü ile birlikte sevenleriyle bir araya gelen dizi, en çok izlenen dizi olmayı başardı ve tüm kategorilerde birincilik elde etti.

İsimsizler Reytingde Zirvede

İsimsizler için yayınlanan yeni bölüm sonrasında reyting sonuçları şöyle oluştu;

Tüm kişilerde 5,24 reyting ve 16,24 izlenme payı,

AB’de 5,92 reyting ve 17,82 izlenme payı

ABC1’de 5,60 reyting 16,96 izlenme payı

Bu izlenme oranları İsimsizler’in birinci sırada yer alması için yeterli olurken, dizinin yayınlandığı saatlerde sosyal medyada da gündem #Vatanİçin etiketi ile İsimsizler oldu.

Geçmişleri Silindi

İsimsizler’de kahramanları ilk bölümde oldukça zorlu bir görev bekliyordu. Vatan ve bayrak uğruna bugüne kadar zorlu mücadeleler içerisinde yer alan kahramanlar, yeni bölüm itibari ile tüm geçmişini geride bırakmak zorunda kaldı. Bir araya gelen ekip, artık sadece vatan için canını siper eden birer kahraman. Bu sahneler izleyenleri oldukça etkilerken, Fatih Keskin’in bu sahnelerde yaptığı konuşma da uzun süre sosyal medyada paylaşıldı.

Her Pazartesi akşamı yeni bölümüyle yayınlanan İsimsizler dizisi, bu Pazartesi de yine yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Kahramanların özel ve zorlu yaşantısının ekranlara getirildiği dizi, özellikle Türkiye’nin içerisinde bulunduğu kritik süreç nedeniyle de izleyenleri derinden etkiliyor ve yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarıyor. Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümün de dikkat çekmesi bekleniyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler