Ana SayfaDizilerİsimsizler Allı Turnam Türküsüyle Mest Etti

İlgili Postlar

İsimsizler Allı Turnam Türküsüyle Mest Etti

Kanal D’nin sevilen dizilerinden olan İsimsizler’de özellikle son bölümdeki duygusal anlar, dizinin sosyal medyada dahi konuşulmasını sağladı.

Kanal D’nin bu sezon en iddialı yapımlarından birisi olan İsimsizler, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan yeni bölümde özellikle Uğur Güneş ile Musab Ekici’nin birlikte söylediği Allı Turnam türküsü, dizinin yeni bölümüne damga vurmayı başardı.

Duygulandıran Düet

Yeni bölümde duygusal anların işlenmesi, özellikle Türkiye’deki sosyal olaylar nedeniyle izleyenlerin oldukça etkilenmesine neden oldu.

Dizinin yayınlanan yeni bölümünde özellikle Emine Hanım’ın teröristler tarafından ele geçirilmesinin üzüntüsü yaşandı. Derman ve Kaymakam Fatih bu zorlu süreçten nasıl çıkacaklarını düşünürken özellikle söyledikleri türkü ile acılarını paylaştı. İki ismin söylediği Allı Turnam türküsü, kısa süre içerisinde sosyal medyada paylaşım içerisine girdi. Bu anlarda özellikle oyuncuların sesleri beklentilerin üzerine çıktı. İsimsizler’de Allı Turnam söylendiği o anlar ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler