Ana SayfaDedikodu"İşedim" diye bağırdı, olay oldu!

İlgili Postlar

“İşedim” diye bağırdı, olay oldu!

No: 309 adlı dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir bulunduğu ortamda birinin gazabına uğradı. Oynadığı dizisinin final yapmasının ardından arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Demet Özdemir, şarkı söylerken “İşedim” diye bağırmasıyla gündeme oturdu. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bir anlık boşluğu…

Bir dönem Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile bir aydır aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen güzel oyuncu en son ‘No: 309’ adlı dizide Lale karakterine hayat veren başrol oyuncusu seyirci karşısına çıkan Demet Özdemir arkadaşlarıyla gittiği eğlence mekanında yaptığı bir anlık boşluk çevresindekileri şaşkına çevirdi. Eline mikrofonu alıp dans etmeye başlayan oyuncu, eğlencenin dozunu fazla kaçırınca kahkahalara boğuldu ve “İşedim” diye bağırdı.

Mekanda eğlendi sosyal medyaya düştü!
Instagram hesabında 4 milyona yakın takipçisi bulunan Demet Özdemir, 5 yıldır erkeklerden gelen mesajları hiç açmadığını söyleyen güzel oyuncu Demet Özdemir, bir grup arkadaşıyla gittiği eğlence mekanında eğlenirken mikrofonu alıp pistin ortasında dans edip şarkı söylemeye başladı. “Günah Benim Suç Benim” şarkısını söylerken bir anda “İşedim” diye bağıran Demet Özdemir o sırada mekanda eğlenen bir başka kişi tarafından kameraya çekildi. Mekanda bulunan kişinin çektiği video sosyal medyaya düşünce güzel oyuncu Demet Özdemir bir anda magazin dünyasına bomba gibi düştü ve tüm sosyal paylaşım platformlarında adından çokça söz ettirdi.
Eğlencenin dozunu ayarlayamadı

Oynadığı dizisinin final yapmasının ardından arkadaşlarıyla eğlenmeye giden Demet Özdemir’in kahkahaların havada uçuştuğu görüntüde eğlencenin dozunu fazla kaçırdığı görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler