Ana SayfaÜnlülerİş İnsanı Rizgar Sak Google’da En Çok Aranan İsimler Arasında Yer Aldı...

İlgili Postlar

İş İnsanı Rizgar Sak Google’da En Çok Aranan İsimler Arasında Yer Aldı…

Ünlü iş insanı Rizgar Sak, Dubai başta olmak üzere Londra, Katar ve Körfez Arap ülkelerinde elde ettikleri başarılardan sonra şimdi de dünyaya açılıyor. Londra, Amerika ve dünyanın birçok ülkesinde şubeler açmaya hazırlanan Dives Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rizgar Sak ekonomiye en çok katkı sağlayan iş insanları listesinde üst sıralarda yer aldı. İşte Detayları…

İş İnsanı Rizgar Sak Google’da En Çok Aranan İsimler Arasında Yer Aldı…

Ekonomistlerin dikkatinden kaçmayan Rizgar Sak, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle de başarılarını taçlandırmayı misyon edinmiş.

Ünlü İş İnsanı Rizgar Sak, CZN Burak ve Dives Holding’e bağlı bir çok marka ile Dubai, Katar başta olmak üzere Körfez Arap ülkelerinde elde ettikleri başarılardan sonra dünya genelinde ilgi odağı haline geldi. Eylül 2021’de Google’da en çok arananlar listesinde yer alan başarılı iş insanı Rizgar Sak aynı zamanda Dives Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Dubai’de yaptığı başarılı işlerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren Rizgar Sak Londra başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde şubeler açmaya hazırlanıyor.

“Arananlar Listesinde Olmak Gurur Verici.”

Başarılı iş insanı Rizgar Sak; ‘’Dünya geneline baktığımız zaman işsizlik oranı her geçen gün artmakta. Dünyanın birçok ülkesinde şubeler açmaya hazırlandığımız bu süreçte, işsizliğe bir nebze de olsa çözüm olmak adına bazı alanlara tecrübeli olmasa bile şirket içi personel yetiştirme programıyla personel alımı yapacağız. Yeni meslek edindirerek tecrübe kazandıracağımız kişilerden iyi personeller oluşturarak hem meslek edindirmiş hem de işsizliğe alternatif çözüm getirmiş olacağız’’ ifadeleriyle sözlerine devam eden Rizgar Sak; ‘’Google’da en çok arananlar listesinde olmak gurur verici. Yaptığımız her başarıyı sosyal sorumluluk projeleriyle taçlandırmak en büyük misyonumdur’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler