Ana SayfaDedikoduİrem Sak'tan Aşk İtirafı Geldi

İlgili Postlar

İrem Sak’tan Aşk İtirafı Geldi

Bir süredir Furkan Korkmaz’la aik yaşadığı iddia edilen İrem Sak bugüne dek aralarında bir şey olmadığını sadece arkadaş olduklarını söylemişti. İlişkisini daha fazla gizlemek istemeyen İrem Sak’tan aşk itirafı geldi. İşte İrem Sak’ın o itirafı;

İrem Sak’tan Furkan Korkmaz Açıklaması

NBA’de Atlantik Grubu’nda yer alan hiladelphia 76ers takımında ter döken 24 yaşlarındaki basketbolcu Furkan Korkmaz ise , spor kariyerine devam ediyor. İrem Sak’ ın menajeri ise derhal gazetecileri arayarak, “Onlar iki yakın arkadaş” açıklamasıyla ilişki iddialarının dedikodudan ibaret olduğunu söylemişti.

Geçtiğimiz haftalarda milli basketbolcu Furkan Korkmaz’la birlikte görüntülenen İrem Sak, aşk yaşadıkları iddialarına karşı sessizliğini bozdu. Geçtiğimiz gün Etiler’de objektife takılan oyuncu Sak muhabirlerin kendisine yönelttiği sorular üzerine “Sadece beraber yemek yedik, arkadaşız” açıklamasını yaptı. “Modern Kadın” adlı yeni diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Sak, projeyle ilgili sorulara da şu yanıtı vermişti: “Ön hazırlıklara erken başladık. Çok güzel bir proje. Birçok konuk oyuncu da olacak. Beni aşırı heyecanlandıran bir iş.”

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak’tan Aşk İtirafı Geldi

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda AVM’de görüntülenen İrem Sak muhabirlerle ayaküstü bir röportaj yaptı. Kendini sosyal medyadan çektiğini söyleyen Sak şunları söyledi;

“Kendimi sosyal medyadan geri çektim. En son ne zaman paylaşım yaptım hatırlamıyorum. Çünkü istediğim gibi paylaşım yapamıyorum. Paylaşımlarım başka yerlere çekiliyor. ‘Buraya mı yoksa şuraya mı çekilecek?’ diye düşünmekten ben, ben olamıyorum. Beni yordular. Benimkisi detoks değil, emeklilik. Resmen emekli oldum. Twitter’ı da yaklaşık bir sene önce kapattım. Artık ben de hayatımı yaşıyorum.”

İrem Sak Herşeyi Değiştiriyor

İrem Sak’tan Aşk İtirafı Geldi

İrem Sak ayrıca kendinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını itiraf eden Sak ilişkiyi şu sözlerle açıkladı;

“Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğru.” Sak, bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine “Siz de inandınız mı?”

Eski Kocasıyla Aynı Evde Yaşayan Demet Akalın İrem Sak’ı Kınadı…

Demet Akalın ise ünlü oyuncuyu eleştirenlere tepki gösterip, “Beyler yaşça küçük sevgili bulunca ‘playboy’, hanımlar olunca konu, ‘yaş farkı var, ne ayıp’. İnanılmazsınız! Gidip kızı yaşındakilerle beraber olan ünlülere sorsanıza! Kınıyorum” sözleriyle İrem Sak’a destek olmuştu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler