Ana SayfaDedikoduİrem Derici'nin Durumuna Ünlülerden Tepki Geldi

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Durumuna Ünlülerden Tepki Geldi

Geçtiğimiz günlerde İrem Derici’nin rahatsızlandığı haberi kısa süre içerisinde gündeme gelirken, bu durum hakkında ünlü isimlerin yaptığı değerlendirmeler dikkat çekti. İrem Derici’nin yaşadığı rahatsızlık tam olarak öğrenilmeden yapılan bu değerlendirmeler tepki çektiği gibi aynı zamanda pek çok sosyal medya kullanıcısından da destek gördü.

Çekimlerde Rahatsızlandı

Kanal D’de yayınlanan İrem Derici İle Eğlenmene Bak yarışmasının çekimleri sırasında rahatsızlandığı öğrenilen ünlü şarkıcı, yapılan müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Gelen ilk bilgilere göre ciddi bir rahatsızlığı olmadığı ortaya çıkan İrem Derici’nin yaşadığı bu durum özellikle sosyal medyada çok dikkat çekti. Bu programın projelerden sorumlu olan ismi Armağan Çağlayan ise bu rahatsızlık durumuna oldukça farklı bir tepki gösterdi. Arka arkaya attığı 3 farklı mesajla durum hakkında üstü kapalı bir şekilde değerlendirme yapan Armağan Çağlayan’ın attığı mesajlar şöyle;

“Allah ıslah etsin….. Tez vakitte”

“Disiplin şart! Hele bu piyasada iş yapacaksınız”

“Öyle bir kişiliğe denk geldim ki. Bugüne kadar çalıştığım bütün ünlülerden özür diliyorum”

Armağan Çağlayan attığı bu mesajlarla aynı zamanda sosyal medyada yeni bir tartışma başladı. İrem Derici için mesaj gönderen tek isim ise Armağan Çağlayan değildi. Yaptığı çıkışla dikkat çeken Gonca Vuslateri de bu duruma farklı bir değerlendirme yaptı. Çağlayan’a destek veren Gonca Vuslateri, “Yaptığı hiçbir iş tutmuyor.. Son nefesine kadar de hababam görüşme.. Büyük çöküş ve hırs hikayesi…” şeklinde bir mesaj gönderdi. Bu mesajlar karşısında İrem Derici’nin nasıl bir yanıt vereceği ise merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler