Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den Gönderme

İlgili Postlar

İrem Derici’den Gönderme

İrem Derici’den Eski Sevgilisi Lider Şahin’e Gönderme: Artık Alışmaya Başladım

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram’dan “Bir sabah uyanıyorsun ve bir de bakıyorsun artık acımıyor alışıyorsun” yazarak eski sevgilisi Lider Şahin’e göndermede bulundu.

Bir süre aşk yaşayan ve sürekli birlikle olan, tabiri caizse yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen İrem Derici ve Lider Şahin ayrılmış,ayrılmalarının sebebi ise iddialara göre araya giren soğukluk olmuş ve çiftin büyük aşkı bitmişti. Çift ilk önce çok net açıklamalarda bulunmasalar da daha sonra sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. Saygı çerçevesi içinde ilişkilerinin bittiği öğrenildi. Ancak İrem Derici Lider Şahin’e manidar bir paylaşımda bulundu.

“Artık Alışmaya Başladım”

Lider Şahin ile ilişkisinden daha öncelerinde 2 yıl evli kaldığı Rıza Esendemir’den ayrılan İrem Derici büyük umutlarla bu aşka başladığını ve çok mutlu olduğu her halinden belliydi. Fakat bu ilişkisinin de sonu geldiği için büyük hayal kırıklığı yaşan İrem Derici bu konu üzerine manidar bir paylaşım yaptı. İrem Derici sosyal medya hesabından paylaştığı kitap resmi ile eski sevgilisi Lider Şahin’e gönderme de bulundu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler