Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den En Kötü Buluşma Anısı

İlgili Postlar

İrem Derici’den En Kötü Buluşma Anısı

Kariyeriyle olduğu kadar Instagram paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiren İrem Derici, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programının 13’üncü bölümüne konuk oldu. Özel hayatı hakkındaki sorulara samimiyetle cevap veren ünlü şarkıcı, İrem Derici’den en kötü buluşma anısı geldi. Ardından ‘İyi giden bir flörtü hangi davranış senin için bitirir?’ konusunda da konuşan Derici, birini tanımak için sorduğu soruyu da açıkladı.

Bu Gece Programına Konuk Oldu

Aşk hayatında istediği mutluluğu bir türlü yakalayamayan İrem Derici, sosyal medya paylaşımlarıyla olduğu kadar açıklamalarıyla da adından söz ettiren İrem Derici, son olarak oyuncu İbrahim Selim’in YouTube üzerinden yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ adlı programına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri anlatan ünlü isim, “Berbat geçen bir ilk buluşman oldu mu?” sorusuna yanıt verdi. İşte detaylar…

İrem Derici’den En Kötü Buluşma Anısı

Şarkıcı İrem Derici, İbrahim Selim’in “Berbat geçen bir ilk buluşman oldu mu?” sorusun üzerine yıllar önce yaşadığı bir olayı anlattı. “Çok ünlü olduğumdan beri ilk buluşmalar hep evde oluyor. Görüntülenmemek daha rahat olmak açısından” diyen Derici, “O zamanlar çok ünlü değildim. İnsanlar beni ya birilerine benzetiyor ya da menajerim Özgür Aras’ın yanında görünce ‘aa ünlüdür’ diyorlardı” ifadelerini kullandı.

Derici, sözlerine; “Bir adamla sosyal medya üzerinden mesajlaşıyoruz. Ama nasıl zeki biri. (Masadaki ahizeli telefonu gösteriyor) Adam buluştuğumuzda bu da olsa aşık olacağım, o kadar etkilendim” diye devam etti.

“Bir iki hafta sonra biz buluştuk, Nişantaşı’nda bir mekana gittik. Ama benim mesajlaştığım adamla buluştuğum adam aynı değil” diyen şarkıcı, “Heyecan, gerginlik de değil öyle olsa bir süre sonra geçerdi. Jargonundan anladım, o değil. Şimdi gittim de oturacağım iki saat. Duruyordum öyle, anlatıyor o.  Alkol tüketmeye başladım ben de. Zaten bir süre sonra ‘Anlat yahu… Sen ne tatlı çocuksun’a kadar geldi olay”  ifadelerini kullandı.

Ünlü isim, anısını; “Sonra baktım hiçbir yere varmayacak, mekandakileri de tanıyordum, bir taksi tutup gideyim diye düşündüm. Adam, beyefendi çıktı, ‘Ben seni bırakırım’ dedi. Ama muhabbeti kadar şoförlüğü de kötüymüş. Oradan oraya daldı; ben artık ‘dur’ diyecekken birden çocuğun üstüne başına, arabanın her yerine kustum. Sonra da hiçbir şey olmamış gibi, ‘Torpidonda ıslak mendil var mı?’ diye sordum. Sonrasında özür falan diledim ama engellemiş beni” diyerek noktaladı.

“Ben Argo Konuşurum”

Selim’in ‘İyi giden bir flörtü hangi davranış senin için bitirir?’ sorusuna yanıt veren Derici, “Ben argo konuşurum. Deli dumrul yaşarım falan ama benim bu hayatta gerçekten en önem verdiğim şey saygı, özellkle hizmet seköründe çalışan insanlara” dedi.

Ünlü şarkıcı, “Öncelikle sen tanımadığın herkese siz diye hitap etmek zorundasın. İkincisi senin akşamın güzel geçsin diye çalışan insanlara ekstra kibar olmak zorundasın. Eğer böyle bir tavır varsa ben ekstra yükseliyorum. Ama “Bak buraya”, “Şefim” vs tarzında davranışlar varsa istediği kadar iyi gitsin, sifonu çekiyorum ve oradan yürüyorum” diye sözlerine devam etti.

“Arkadaşlıklarını Sorarım”

İrem Derici, “Birini tanımak için sorduğun bir soru var mı?” sorusuna da; “Yaşıyla doğru orantılı bir arkadaşlık ilişkisi olmalı en az bir tane. Arkadaşlıklarını sorarım. Eğer 30 yaşında bir insansa mutlaka 15 yıllık bir dostluğu olmalı. Çünkü bu insanın karakterinin sağlamlığını gösterir. Benim böyle beş yaşından beri hayatımda olan üç yakın arkadaşım var” dedi.

İrem Derici kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler