Ana SayfaKültür ve Sanatİrem Derici, Yonca Evcimik ve Gökçe'nin Çektiği Klip Aksiyon Filmlerini Aratmadı

İlgili Postlar

İrem Derici, Yonca Evcimik ve Gökçe’nin Çektiği Klip Aksiyon Filmlerini Aratmadı

Yılların eskitemediği şarkıların sahibi Yonca Evcimik’ten Kendine Gel şarkısına yeniden bir klip çekti. Şarkıyı yeniden düzenleyerek yayına alan Yonca Evcimik yeni klibinde İrem Derici ve Gökçe ile beraber yer aldı. Gündemde sık sık adından söz ettiren Evcimik bu seferde farklı ve aksiyon dolu klibi ile gündeme oturdu. Geçtiğimiz aylarda ise verdiği cesur pozlar ile gündemdeydi.

Yonca Evcimik ile 25 YIL SONRA AYNI ŞARKI

Yonca Evcimik 25 sene sonra söylediği şarkıyı tekrardan düzenlemeye aldı ve bu sefer güzel ve güçlü seslerle birlikte kamera karşına çıktı. Hayranlarını merakla beklediği klipte yok yok ! Müzik klibinde konu “kadınlara değer vermeyen kendini bilmez erkeklere haddini bildirmek” olarak başta bir anons yapılıyor ardından aksiyon ve macera dolu bir koşturmaca klipte başlıyor.

 

Yonca Evcimik Kendine Gel Klibi

 

Klipte İrem Derici motorsiklet sürücüsünün kaskına yumruk atarak yere düşürmesi sahnesi olsun klip içerisinde aşırı serseri ve sert bakışları dikkatimizden kaçmadı bide Gökçenin adamları dövdüğü o efsane sahnede izlenmesi gerekiyor. Evet ufak tefek aksaklıklar olsa da böyle farklı kurgulardaki kliplerin artmasını film tadı veren kliplerin daha da çok olmasını temenni ediyoruz. Klibi izlerken aklımıza “Grup Hepsi” geldi dansları, tavırları ve tabi ki 3 kişi olmaları aklımıza o mazideki dağılan gurubu hatırlattı.
Yonca Evcimik sosyal medyada paylaştığı İrem Derici ve Gökçe’nin de olduğu fotoğraflarda “Meleklerim ve Ben” yakıştırmasını kullanırken “Meleklerim ve ben. ‘Kendine Gel’in yeni versiyonunda bana eşlik eden güzel meleklerim. Biri İrem Derici kendim doğursam bu kadar olurdu. Deli dolu, içi dışı bir, yetenekli, cesaretli. Diğeri Gökçe” ifadesini ekledi

 

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0eRY2Tlb7G8]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler