Ana SayfaÜnlülerİrem Derici, Yıldız Tilbe hakkında çarpıcı açıklama yaptı! İşte detaylar...

İlgili Postlar

İrem Derici, Yıldız Tilbe hakkında çarpıcı açıklama yaptı! İşte detaylar…

Son dönemde çok konuşulan sanatçılar arasında yer alan İrem Derici, hayatımıza bir yarışma programı ile girmişti. Programdan sonra ünlenen İrem Derici, birçok hayran kitlesine sahip oldu. HT Magazin’den Nuri Altuntaş’ın haberine göre, İrem Derici, önceki akşam Nişantaşı’ndaki bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülenen İrem Derici, Yıldız Tilbe’yle yaşadığı bir olayı anlattı. İşte detaylar…

İrem Derici’nin Yeni İmajı Olay Yarattı!

İrem Derici Toparlanmış…

Birçok hayran kitlesine sahip olan İrem Derici, son dönemde sağlık problemleri ile gündemdeydi. Şimdi ise o zayıf hallerinden eser kalmamış, kendini toparlamış. Hastahane günlerinden sonra, hayata yeniden bağlanan İrem Derici, muhteşem sesi ile hayranları tarafından tam not almayı başarıyor.

İrem Derici Kimdir?

Biri Arkamdan Gelip Kafamı Isırdı…

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden ünlü şarkıcı, “Geçenlerde Yıldız Tilbe’nin ‘Bin Dereden Su Getirsen’ adlı şarkısını okumak istedim. Sordum, başka okuyan yokmuş. Bana okuyabileceğimi söylediler” dedi ve ekledi: Bu konuşmadan sonra bir davete katıldım. Davette biri arkamdan gelip kafamı ısırdı, çok canım yandı. Bir de baktım ki benim deli ablam Yıldız Tilbe…Kendisiyle orada tanıştım, Bana ‘Kız benim şarkımı okumak istemişsin, oku bakalım, nasıl okuyorsun?’ dedi ve stüdyoya girdik. Yıldız ablamın eğlenceli kişiliği ile çok eğlendik. Ortaya muhteşem bir şey çıktı diyerek mutluluğunu anlattı. İrem Derici, yanına gelen bir genç kıza 200 TL ramazan harçlığı vermeyi ihmal etmedi.

Yıldız Tilbe Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler