Ana SayfaÜnlülerİrem Derici Konserinde Yan Odadakileri Şikayet Etti

İlgili Postlar

İrem Derici Konserinde Yan Odadakileri Şikayet Etti

Gectiğimiz gün yine çok konuşulan bir konser veren İrem Derici sahnede esprili açıklamalar yaptı. Gece seslerden uyuyamadığını söyleyen İrem Derici konserinde yan odadikileri şikayet etti. İşte İrem Derici’nin o açıklamaları;

İrem Derici Aldatıldı Mı?

Derici ve Belevi aşk iddiaları karşısında her ne kadar arkadaş olduklarını söyleselerde ne magazin dünyasını ne de sevenlerini inandıramadılar. Daha önce bu kadar sıkı görüşmeyen ikilinin son birkaç aydır neredeyse her davete birlikte katılmaları ve sık sık birlikte paylaşım yapmaları ikilinin aşklarını gizlemek istedikleri iddialarını gündeme getirmişti.

Sütyeniyle Poz Veren İrem Derici Yorum Yağmuruna Tutuldu…

Sadece arkadaş olduklarını söyleyen Cem Belevş ve İrem Derici cehpesinde flaş bir gelişme yaşandı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikili geçtiğimiz gün birbirini takipten çıktı. Bu durum Belevi’nin Derici’yi aldattığı iddialarını da beraberinde getirdi.

İrem Derici’den Cem Belevi Hakkında Flaş Açıklamalar

Geçtiğimiz gün Serdar Ortaç konserine giden Derici, Cem Belevi ile ilgili sorulara yanıt verdi. “Cevabı bende olan bir konu değil. Hiçbir zaman biriyle beraberim ve ilişkim olduğumu söylemedim. “Yalnızım ve hayatımda biri olursa sıtımda getireceğim” demiştim” açıklamasını yapan Derici, “Neden sosyal medyada takipleşmeyi bıraktınız?” sorusuna ise, “Takipleşmeyi bırakmadık. Şimdi Serdat Ortaç konserini izlemeye gidiyorum”

İrem Derici kimdir?

İrem Derici Konserinde Yan Odadakileri Şikayet Etti

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Derici Ankara’da sahne alan bu kez konserindeki ilginç açıklamasıyla kendisini dinlemeye gelen sevenlerini kahkaha krizine soktu. Derin bacak ve göğüs dekoltesiyle yine şıklığını konuşturan Derici gece uyuyamadığından şikayet etti. Derici açıklaması sırasında “Yan odada bir şeyler döndü durdu, ciyak ciyak anlarsınız. Arkadaş durmadılar” dedi. İrem Derici’nin bu sözleri söylediği anlar sosyal medyada da gündem konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler