Ana SayfaDedikoduİrem Derici İsyan Etti:"Bir Evim Bile Yok"

İlgili Postlar

İrem Derici İsyan Etti:”Bir Evim Bile Yok”

“Parayla Aram Yok” Diyen İrem Derici İsyan Etti: Bir Evim Bile Yok

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle son dönemlerin en çok konuşulan insanlar arasında yer alan İrem Derici samimi itiraflarda bulundu. Parayla arasının olmadığını itiraf eden İrem Derici “bir evim bile yok” dedi.

İrem Derici Soruları Cevapladı

Geçtiğimiz eylül ayında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle son dönemin en çok konuşulan ismi oldu. 17 gün yoğun bakımda yattı, hakkında birçok şey yazılıp çizildi. Hastaneden çıkar çıkmaz kendisini yine sahnelere attı. Şu sıralar doktor yasağı nedeniyle temposunu biraz düşüren İrem Derici, Sabah Gazetesi Günaydın ekinin sorularını cevapladı.

-Hastalığınız sürecinde yaşadıklarınızı anlatır mısınız?

Aslında çok büyüttüler, sonuçta herkes hasta oluyor. 1.5 senedir böbrek rahatsızlığım vardı, patladı, böbrek elden gidiyordu. Sonra solunumda sıkıntılar başladı. Günde üç konser vermeye başlayınca böbrek kendini bıraktı. 17 gün yoğun bakımda kaldım.

Hakkınızda çıkan haberleri okuyunca ne hissettiniz?

Artık ben bile ‘Öldüm herhalde’ demeye başladım. Hastaneden çıkalı iki ay oldu, aynı konular; çok üzülüyorum. Geçen biri ‘Hâlâ bir deri bir kemik’ yazmış. Kantar mısın, tarttın mı, nereden biliyorsun? 6 kilo aldım; 49’dum, 55 oldum. 32 beden pantolonlarımı attım.

-Hastanede yattığınız süre içinde işinizle ilgili neler düşündünüz?

Patlayan çok konserim oldu ama maddi zarara takılmam. Taksam kendime ev alırdım. Hiçbir şeyim yok.

-Parayla aranız kötü anlaşılan…

Evet. Ben harcamayı, gezmeyi seviyorum. İşime de yatırım yapıyorum. Mesela son çektiğim klibe 120 bin lira para harcadım. 30-40 bin liraya beste alıyorum, aranje yaptırıyorum. Ben hiçbir zaman paradan anlayan biri olmadım. Ama bundan sonra kazandığımı tutacağım. Bir ev almak istiyorum. Zamanında babamın aldığı bir oda bir salon ev vardı, daha büyük bir ev alırım diye onu da satmıştım, o da gitti çünkü aptalım.

-Eski eşiniz Rıza Esendemir bu paylaşımınızın ardından ‘Biri Demir, biri Ayşe hem de, iki tane olacaktı. Bu tweet yarın kendini imha edecek’ diye tweet attı. Ne söyleyeceksiniz?

Her şey hakkında konuşurum ama bu konu hakkında konuşmam. Herkes artık işiyle ya da kendi hayatıyla konuşulsun.

Bir gün parasız kalırsanız ne yaparsınız?

Ailem bir dediğimi iki etmedi ama ben de işin suyunu çıkartmadım. Mesela lüks arabayla beni görme imkanınız yok. Bir kere iyi para kazandığımda spor araba aldım ama ikinci hafta geri verdim çünkü kendimi kötü hissettim. Bir kere kendime tektaş aldım, ertesi gün “Ellerim yaba yaba, bende olmadı” deyip sattım.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler