Ana SayfaÜnlülerİrem Derici İle Gökhan Fırat Ayrıldı Ama İzi Kaldı

İlgili Postlar

İrem Derici İle Gökhan Fırat Ayrıldı Ama İzi Kaldı

İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrılığı sonrasında akıllara çiftin yaptırdığı dövmeler geldi. Ayrılık olsa da izi kaldı…

İrem Derici ile Gökhan Fırat arasındaki aşk sona erdi. Bir süredir birliktelik yaşayan çift, yaşadığı kısa ilişkiyi sona erdirdi. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın programına katılarak ilişkisinin sona erdiğini itiraf eden İrem Derici, ilişkisinde yaptırdığı dövmelerle gündeme gelmişti. O dönemde çiftin birlikte aldığı karar ile boyun bölgelerine 21 dövmesini yaptırdığı belirtilmişti.

“Ayrılırsak Zor Olur”

İlişki yaşadığı sırada dövmeleriyle gündeme gelen İrem Derici, ayrılmaları halinde sürecin çok zor olacağını söylemişti. 21’in çift için özel bir sayı olması nedeniyle 21 sayısının dövmesini yaptırdıklarını söyleyen İrem Derici, “Benim doğum günüm 21 Mart, eniştenizinki 21 Nisan. Bir de ruhun ağırlığı 21 gram. Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak.” demişti.  Şimdi çiftin ayrılığının duyurulmasının ardından dövme ile ilgili İrem Derici’nin ne yapacağı, nasıl bir açıklamada bulunacağı merak edildi.

İrem Derici ile Gökhan Fırat Ayrıldı ama İzi Kaldı
İrem Derici ile Gökhan Fırat Ayrıldı ama İzi Kaldı

Ayrılığı Böyle Duyurdu

Hülya Avşar’ın programında samimi itiraflarda bulunan İrem Derici “Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülmem, üzülemem” dedi. Sosyal medyadan da arka arkaya paylaşımlarda bulunan sanatçı, bu fotoğraflar ile gönderme yapmayı ihmal etmedi. Ünlü sanatçı son paylaşımında “Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle (bekar ve etrafa karışmaya hazır).” notunu düştü.

Hülya Avşar’ın programında +18 konuşmalarıyla da dikkat çeken İrem Derici için çarpıcı bir yorum Hülya Avşar’dan gelmişti. Hülya Avşar, çok uzun ilişki yaşayamayan sanatçı için “Bence ilişkilerin senden dolayı bitiyor. Çünkü yoğun bir tempoda çalışıyorsun. Ben erkek olsam seni bırakır giderim.” demiş ve bu konuda farklı bir tespitte bulunmuştu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler