Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici gelinlik giydi!

İlgili Postlar

İrem Derici gelinlik giydi!

Şarkıcı İrem Derici, Cumartesi akşamı fizy Kış Konserleri kapsamında sahne aldı. Dinleyicilerin kulaklarının pasını silen Derici, geceye gelinlik giyerek damga vurdu. Evlenmene Bak şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, hayranlarının karşısına gelinlikle çıktı. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Cumartesi akşamı fizy Kış Konserleri kapsamında organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği konserde MOI Sahne’de dinleyicilerin karşısına çıktı.

Biletleri günler öncesinden tükenen bu konser için aylarca ummalı bir çalışma sürdüren İrem Derici, zengin repertuvarı, eşsiz sesi ve dansçıları ile yaptığı göz alıcı sahne şovlarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

İrem Derici, hayranlarına konsere gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ederken, “Bu gecenin en büyük özelliği sizlerden gördüğü yoğun ilgi. Diğer özelliği ise 30 yaşımın ilk konseri olması. Böyle seyirci her zaman bulunmuyor, bulunca önünde eğilmek lazım.” diye konuştu.

Konserin en dikkat çeken detayı, İrem Derici’nin gelinlik giymesi oldu. Derici, Evlenmene Bak şarkısını seslendirirken mini beyaz bir gelinlik giyip duvak taktı ve eline gelin çiçeğini aldı.

İrem Derici kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler