Ana SayfaÜnlülerİrem Derici estetiğine ne kadar ödediğini açıkladı

İlgili Postlar

İrem Derici estetiğine ne kadar ödediğini açıkladı

İrem Derici katıldığı Onedio’nun YouTube kanalının “Onedio Ünlü Kuşağı” programında göğüs ve burun estetiğine ne kadar para harcadığını açıkladı.

“İşler çok zorda kalırsa göğüslerimi satarım”

YouTube üzerinden videolar paylaşan Onedio kanalı, ünlüleri konuk alarak takipçileri tarafından gelen soruları ünlülere yöneltiyor. İrem Derici, Onedio’ya sosyal medyadan gelen soruları esprili bir şekilde yanıtlayarak oldukça dikkat çekti. Ünlü şarkıcı gelen bir soru üzerine estetiğine ne kadar ücret ödediğini de söyledi. Ünlü şarkıcı İrem Derici burun estetiğine toplamda 30 bin TL öderken göğüs estetiğine ise 4 bin Euro ödediğini açıkladı.

İrem Derici kimdir?

Ünlü şarkıcı, günümüz estetik fiyatlarını şakayla birlikte anlatırken, “Darda kalırsam göğsümün birini satarım, teki yeter dağıtırız onu” şeklinde de kahkahalar eşliğinde konuştu.

İrem Derici daha önce de küçük yaşlarından itibaren burun estetiği yaptırmak istediğini lakin ailesinden izin alamadığını anlatmış ve burun estetiği yaptırabilmek için önce duvara kafa atıp burnunu kırdığını da itiraf etmişti. Fakat o ameliyatın istediği kadar başarılı geçmediğini , beğenmediğini ve daha sonra ikinci kez burnundan estetik ameliyatı olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler