Ana SayfaDedikoduİrem Derici: Bırakın Şu Çöpü!

İlgili Postlar

İrem Derici: Bırakın Şu Çöpü!

Önceki gün konser veren İrem Derici, bir hayranının, “Cem Belevi seni kaybetti!” sözlerine yanıt verdi. Belevi’den ikinci kez “ihanet” sebebiyle ayrılan ünlü şarkıcı İrem Derici “Bırakın şu çöpü, eğlenmemize bakalım!” dedi. İşte detaylar;

“Hiçbir Şey Değişmedi”

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla sohbet eden Derici, “Tatil var mı?” sorusuna, “21 mayısta Van’dayım. Oradan İzmir’e geçeceğim. İki gün Çeşme’deyim, beklerim. Selülit sezonumuz açılmıştır. Daha önceden de çektikleriniz var. ‘Bunları da yeni çektik’ diye koyabilirsiniz çünkü selülit yoğunluğum aynı. Hiçbir şey değişmedi. Boşuna spor yaptım, iki hafta bıraktım. Aynen geri geldiler. Bu kadar nankör bir spor görmedim. Bıraktığın anda her şey geri geliyor. Sonra oradan geri dönüyorum ve turne devam ediyor. Bu yaz tatil yapamayacağım.” yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı, gazetecilerin, “Geçtiğimiz günlerde konserinizde olaylar oldu.” sözlerinin üzerine, “Sormayın arkadaşlar… Olaya tam hakim değilim. Ben konsere devam etmek istedim fakat bizim ses masası da tahrip gördüğü için devam edemedim. Çok üzgünüm, onlara bir sözüm var. Ben ne olursa olsun o konseri bir daha veririm. Aşkta yarım kalmak vardır ama konser yarım kalmaz.” açıklamasını yaptı.

İrem Derici: Bırakın Şu Çöpü!

Ardından İrem Derici, basın mensuplarının kendisine Cem Belevi’yi sormasına sinirlendi. Derici, Belevi’yle alakalı soruyu, “Bana çöp sormayın, olur mu?” diyerek, yanıtsız bıraktı.

Konser sırasında da bir dinleyicisi şarkıcıya, “Cem seni kaybetti!” ifadeleriyle seslendi. İrem Derici, hayranına, “Bırakın şu çöpü, eğlenmemize bakalım!” cevabını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler