Ana SayfaDedikoduİrem Derici 5 yıldır saklıyor

İlgili Postlar

İrem Derici 5 yıldır saklıyor

Pop Müzik dünyasının başarılı isimlerinden İrem Derici’nin yaz dönemine damgasını vuran “Tektaş” şarkısı sakız falından çaldığı iddia ediliyor. Falda nakarat kısmı aynen yazıyor. Detaylar haberimizde…

Değiştirdiği stili ile bu yaza hem görselliği ile hem de yaptığı müzik çalışmalarıyla yaz ayına damga vuran pop şarkıcısı İrem Derici “Tektaş” adlı şarkısının sözlerini sakız falından aldığı konuşuluyor.  Söz ve müziği Çağrı Telkıvıran imzası taşıyan şarkının sözleri bir sakız markasının falından alındığı ortaya çıktı.

İşte şarkının falda geçen o sözleri:

Yıldızlar yanında sönük

Aşkı kalbi kadar büyük

Bir gün kapını çalacak

Elinde tek taş bir yüzük…

2012 yılından beri saklanıyor

Mani, sakız firmasının 2012 yılında piyasaya sürdüğü paketlerdeki fallardan biri olduğu ortaya çıktı. Şarkının 5 yıldır saklandığı düşünülüyor.

Tektaşını satıp “Tektaş” parçasını aldı.

Şarkının hikayesi sorulduğunda İrem Derici şu sözlerle anlatmıştı: “Beş yıl önce kendime bir tektaş almıştım. Birkaç arkadaşım benimle dalga geçince bütün hevesim kaçtı ve yüzüğü sakladım. Geçenlerde bir arkadaş bana yeni bir parça ile geldi. Adını sorduğumda ‘Tektaş’ dedi. Aklıma sakladığım yüzük geldi. Yüzüğü buldum, gidip sattım ve o parayla şarkıyı satın aldım. İlginç değil mi? Tek taşı sattım, ‘Tektaş’ı aldım.

Açıklama gelmedi

Müzik listelerine hızlı giriş yapan şarkıcı İrem Derici’den henüz bir açıklama gelmedi. Derici’nin yapacağı açıklama ise hem magazin dünyasının hem de hayranlarının merakla beklediği bir konu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler