Ana SayfaDedikoduİpek Tuzcuoğlu: "Evlilik programları şifreli kanallarda paralı yayınlanmalı"

İlgili Postlar

İpek Tuzcuoğlu: “Evlilik programları şifreli kanallarda paralı yayınlanmalı”

Evlilik programları hakkında konuşan ünlü sanatçı İpek Tuzcuoğlu, “Bana göre bu tür programlar şifreli ve paralı olmalı.” dedi. Tuzcuoğlu, sözlerine “Yurt dışından birisini getirip televizyon başına oturtsanız, Türkiye’de herkes evlenmek istiyor sanır.” diye devam etti. Detaylar haberimizde…

yılların eskitemediği ünlü sanatçı İpek Tuzcuoğlu, yazar Eda Tezcan ile birlikte Kütahya Belediyesi tarafından Hazer Dinar-i Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve moderatörlüğünü Ayşe Şahinboy Doğan’ın yaptığı “Başarılı Kadınlar ve Medya” konulu söyleşiye katıldı.

Etkinlikte konuşan yazar Eda Tezcan, evlilik programlarında ekrana çıkan kişilerin gerçekten evlenmek amacıyla orada bulunmadığını ifade ederek “Evlilik programlarında gördüğünüz insanların yüzde 90’ü gerçek kişiler değiller. Oraya evlenmek duygusuyla gelen kişiler değiller. Acun  Ilıca’nın başarısı, gerçek kişileri ekrana çıkartmasıdır.” diye konuştu.

Mikrofonu eline alan sanatçı İpek Tuzcuoğlu ise, bu tarz programların şifreli ve ücretli olması gerektiğini ifade ederek “Yurt dışından birisini getirip televizyon başına oturtsanız,  Türkiye’de herkes evlenmek istiyor sanır. Bir problem var. Bana göre bu tür programlar şifreli ve paralı olmalı. Ekranda kıyafetler bir tuhaf, tavırlar bir tuhaf. Bunları çocuklar da izliyor. Burada bir problem var.” diye konuştu.

Sanatçı ipek Tuzcuoğlu ve yazar Eda Tezcan’ın katılımı ile gerçekleşen etkinliği, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş ve AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler de izlemeye geldi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler