Ana SayfaÜnlülerİpek Tanrıyar, Umre fotoğrafını yorumlara kızdı

İlgili Postlar

İpek Tanrıyar, Umre fotoğrafını yorumlara kızdı

Manken İpek Tanrıyar, Umre ziyareti sırasında paylaştığı fotoğrafta giydiği kıyafet nedeni ile yapılan yorumlara daha fazla dayanamadı. Tanrıyar, giydiği kıyafetin abartılı olduğu şeklinde yapılan yorumlara dayanamadı ve fotoğrafı yorumlara kapattı. Detaylar haberimizde…

Ünlü manken İpek Tanrıyar, geçtiğimiz günlerde Umre ziyareti sırasında çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Ünlü mankenin bu paylaşımında giydiği kıyafete ünlü isimlerden çok sayıda eleştirisel yorum yapılarak kıyafetinin çok abartılı bulunduğu söylendi.

Ünlü isimlerin İpek Tanrıyar’ın kıyafetine yaptığı yorumlar:

Cengiz Semercioğlu: Kusura bakmayın da podyuma çıkmıyorsunuz. Kural açık…
İpek Tanrıyar’ın kıyafeti bu tanıma girmiyor, fazlasıyla albenili olmuş. Gereksiz…

Ömür Gedik: Herkesin beyazlar giydiği bir yerde “Ben buradayım” diye bağıran bir kıyafet giymek ilginç olmuş tabii. ‘Gösterişli’ diyelim!

Onur Baştürk: Ben çok da kötü bulmadım kıyafeti. Evet gösterişli duruyor ama onun seçimi, ne diyebilirsiniz ki? Kimse tek tip olmak durumunda değil hani.

Melike Karakartal: Gösteriş ile umre aynı cümlede geçince bile tuhaf ama maalesef böyle bir dünyada yaşıyoruz. Böyle kutsal görevler insanın kendi iç hesaplaşmasıyla ilgilidir, mahremdir aslında.
Fakat bizim şöhretlerimiz umreyi ya tesettür modası şovuna ya da genel sosyal medya şovuna dönüştürmekten hoşlanıyor.

İpek Tanrıyar, sosyal medya hesabından Umre ziyaretinden yaptığı paylaşımdaki fotoğrafına yapılan eleştirilere daha fazla dayanamadı ve en sonunda söz konusu olan fotoğrafı yorumlara kapattı.

İpek Tanrıyar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler