Ana SayfaDedikoduİpek Tanrıyar İtiraf Etti: Kuaför Derdim Kalmadı

İlgili Postlar

İpek Tanrıyar İtiraf Etti: Kuaför Derdim Kalmadı

Ünlü oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar geçtiğimiz gün Bodrum’da arkadaşlarıyla tatil yaparken beyaz saçlarıyla dikkat çekti. Saçlarını beyaza mı boyattı? Yoksa gerçekten de doğal beyazlığı mı? Merak uyandırdı?

Şahane Pazar programının sunucusu olarak tanıdığımız ünlü model İpek Tanrıyar, uzun süredir herhangi bir TV çalışmasında ve ekranlarda görünmüyordu. Geçtiğimiz günlerde Bodrum Gölköy’de doktor sevgilisi Burak Kurtuluş ve arkadaşlarıyla bir mekanda tavla oynadıktan sonra denize girerek serinlerken objektiflere yakalanmış ve saçlarını beyaza boyattığı sanılmıştı. 36 yaşındaki güzel oyuncu Tanrıyar, bu konuda basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

İpek Tanrıyar Tüm Kadınlara Tavsiye Ediyor

Hürriyet gazetesinden aldığımız habere göre; yeni saç stiliyle dikkat çeken güzel oyuncu Tanrıyar, basın mensuplarına verdiği açıklamaya göre saçlarının tamamen orijinal renkte olduğunu ve tüm kadınlara tavsiye ettiğini söyledi. Ayrıca kuaför derdinin kalmadığını ve devamlı boyatmaktan kurtulduğunu da ifadelerine ilave etti.

 

Beyaz Saçları Çok Şaşırtıyor

Bir zamanlar, Türk erkeklerinin beğendiği isimlerden olan Tanrıyar’ı beyaz saçlı görenler gözlerine inanamıyor. Daha çok genç olmasına rağmen saçlarını boyatmadan, beyaz saçlarla gezmesi de bir o kadar şaşırtıyor.

İpek Tanrıyar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler