Ana SayfaDedikoduInstagram'ı Sallayan Yorumlaşma!

İlgili Postlar

Instagram’ı Sallayan Yorumlaşma!

Instagram’ı Sallayan Yorumlaşma!

Sosyal medya hesaplarında ünlülerin birbirleri ile olan yorumlaşmaları takipçilerin gözünden kaçmıyor. Instagramı sallayan bir yorumlaşma da Kadir Çöpdemir’in, Cansu Taşkın arasında yaşandı. Cansu Taşkın ile Kadir Çöpdemir arasında yaşanan diyalog sosyal medyada epey konuşuldu.

“Yazda Şu Kareden Sonra Sizi Özlemiştir”

Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlar ile sık sık gündeme gelen Cansu Taşkın adından oldukça bahsettiriyor. Cansu Taşkın’ın hesabından paylaştığı fotoğrafa “Yazı özledim” notunu düştü. Kadir Çöpdemir de Taşkın’ın bu fotoğrafının altına, “Yaz da şu kareden sonra sizi özlediğinin farkına varmazsa yazıklar olsun derim başka bişi demem Cansu Hanım” notunu düşünce sosyal medya bir anda karıştı.

Ünlü manken Kadir Çöpdemir’in yazdığı yoruma karşılık, “Teşekkür ederim Kadir Bey bize her gün yaz” yanıtını verince, Çöpdemir’den cevap gecikmedi: “Yaz’arım” Cansu hanım, siz yeter ki “bize her gün yaz” deyin…ı ııhhh demem, gözünün yaşına bakmam, insafsızca yazarım da görüyorum ki, “bir tatlı yanlış anlama” geyiğinden çıkıp size doğru yol yapmaya çalışmak faydasız..” yorumunu yaptı. Çöpdemir bu tavrı herkes tarafından Cansu Taşkın’a asılıyor diye yorumlandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler