Ana SayfaÜnlülerInstagram'da En Çok Takipçisi Bulunan Ünlüler Kimler?

İlgili Postlar

Instagram’da En Çok Takipçisi Bulunan Ünlüler Kimler?

Türkiye’de “İnstagram hesabında en çok takipçisi olan ünlü kim” sorusunun cevabı zaman zaman değişkenlik gösterse de zirve genelde bir iki kişi tarafından el değiştiriyor. Son zamanlarda zirveye ortak iki isim dikkat çekiyor.

Zirvede Kim Var?

Burak Özçivit uzunca bir süre zirvede yer alsa da bugünlerde liderliğini Nusret’e kaptırmış durumda. Nusret’in şu anda 10 milyon civarında takipçisi var. Tabi onu takip eden isimler arasında çok sayıda film yıldızı, müzisyen, sporcu da yer alıyor.

Nusret’in takipçileri Türkiye’yle de sınırlı değil, onu yurtdışından da birçok hayranı takip ediyor. Nusret sosyal medya hesabında kendi mekânından çektiği sempatik fotoğrafları ya da videoları paylaşıyor.  Burak Özçivit’in oynadığı dizilerin yurtdışına satışından kaynaklı olarak da yakışıklı oyuncunun takipçi sayısı ciddi oranda yükselişe geçmişti.

Yaklaşık 8 milyon civarında olan takipçi sayısıyla Murat Boz, listenin üçüncü basamağında yer alıyor. O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Murat Boz, sempatik tavırlarıyla genç kızların özellikle sevgilisi durumunda. Listenin kalan kısmında Hande Erçel, Fahriye Evcan, Arda Turan gibi isimler yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler