Ana SayfaÜnlülerİlyas Salman'dan Münir Özkul'a duygusal veda...

İlgili Postlar

İlyas Salman’dan Münir Özkul’a duygusal veda…

Önceki gün yaşamını yitiren Türk sinemasının duayen ismi Münir Özkul, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İlyas Salman, Özkul’a duygulandıran bir konuşma ile veda etti. Salman, “Veda ediyoruz ama ayrılmıyoruz. Kısa vadeli bir ayrılık olacak. ” dedi. Detaylar haberimizde…

Münir Özkul gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

İlk olarak  Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde, ardından Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze törenlerinin ardından Bakırköy Mezarlığı’nda defnedilen Münir Özkul, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

İlyas Salman’dan Münir Özkul’a anlamlı veda

Münir Özkul’un cenaze törenine katılan isimlerden biri olan usta sanatçı İlyas Salman, Özkul’a duygu dolu sözler ile veda etti. İlyas Salman, “Veda ediyoruz ama ayrılmıyoruz. Kısa vadeli bir ayrılık olacak. Belki iki üç saat bir törenle yad etmiş olacağız onu. Ama o yaptıklarıyla yaşamaya devam edeceğiz. Sersem Kocanın Kurnaz Karısı ile başladım tiyatroya. Şehir Tiyatrosu’ndan sonra Arzu Film’in kadrosunda, Adile Abla, Şener Abi, Münir Özkul, İhsan Yüce… Ama Münir abinin yeri çok farklıydı. Sofu değildi ama sufi idi. Yaşamın kıymetini bilirdi. Sefil Bilo’yu çekerken Cihangir’de oturdu. Arabayla gider alırdım onu. Yolda Yunus Emre’den şiirler okuturdu bana. Münir abinin beyni bedeninden büyüktü.” diye konuştu.

Münir Özkul’un cenaze törenine tam anlamı ile insan seli yağdı. Ailesi, yakınları ve sanat camiasının yanı sıra, sevenleri de Özkul’u son yolculuğuna uğurlamak için oradaydı.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler