Ana SayfaÜnlülerİlyas Salman'dan bomba açıklama: "Kıvanç da Kenan da vasat oyuncular"

İlgili Postlar

İlyas Salman’dan bomba açıklama: “Kıvanç da Kenan da vasat oyuncular”

İlyas Salman, yeni bir tartışma başlatacak olan bir açıklamaya imza attı. Salman, “Kıvanç Tatlıtuğ’u da Kenan İmirzalıoğlu’nu da vasat buluyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Usta oyuncu İlyas Salman, Posta gazetesine verdiği röportajda ortalığı karıştıracak, çok ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Kıvanç da Kenan da vasat oyuncular

“Yeni nesil oyuncuları nasıl buluyorsunuz?” sorusu sorulan İlyas Salman, bu soruya “Kenan İmirzalıoğlu’nu da Kıvanç Tatlıtuğ’u da vasat buluyorum. Oyuncu Haluk Bilginer’dir benim için. Zuhal Olcay’dır. Cem Yılmaz çok iyi oyuncudur ama o da var olan potansiyelini kullanmıyor diye kızıyorum. O yetenekten fazlasını bekliyorum. Daha toplumsal içerikli filmler çekmesini istiyorum.” diyerek yanıt verdi. İlyas Salman’ın bu sözleri, yeni bir tartışma başlatacak gibi görünüyor.

Dünyanın en yakışıklı adamıyım

İlyas Salman, “Çirkinler De Sever’ gibi fiziksel görüntünüze vurgu yapan filmler de oynadınız. Aynaya bakınca siz nasıl bir İlyas Salman görüyorsunuz?” sorusuna ise “Valla benim için güzellik öz ve biçimin akılsız insanların algılayamacağı şekilde bir araya gelmesidir. Ben biçimsel düşünce p.zevengi değilim. Ama dünyanın en yakışıklı adamıyım.” şeklinde bir yanıt verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler