Ana SayfaDedikoduİlker Kaleli ve Sıla Çifti Objektiflere Yakalandı

İlgili Postlar

İlker Kaleli ve Sıla Çifti Objektiflere Yakalandı

Yazın başında aşk haberiyle gündeme damgasını vuran Sıla ve İlker Kaleli Bodrum’daki inzivasına devam ediyor. Tatilde biran bile ayrılmayan İlker Kaleli ve Sıla çifti objektiflere yakalandı. İşte detaylar;

Burçin Terzioğlu’ndan İlker Kaleli İtirafı!

Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, geçtiğimiz aylarda Bebek’te bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden güzel oyuncu, “Yaklaşık 20 gündür evdeydim. Haftalar sonra sokağa çıktığım için mutluyum” dedi. Çok sayıda dizi ve film teklifi aldığını söyleyen ünlü oyuncu, “İmza attığım bir proje yok. Ama güzel bir projeden teklif alırsam muhakkak sizlerin haberi olur” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi İlker Kaleli’nin paylaştığı bir fotoğrafı beğenmesi hatırlatılan Terzioğlu, “İlker ile ilişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Bu konuyla ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok” diyerek şaşırtmıştı. Ancak bu açıklamalardan kısa bir süre sonra İlker Kalaleli, Terzioğlu’nu takipten çıktı. Kaleli’nin bu hamlesi Sıla’nın kıskandığını akıllara getirdi.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

İlker Kaleli ve Sıla Çifti Objektiflere Yakalandı

Sılave İlker Kaleli aşkı tam gaz devam ediyor. Yaklaşık 4 aydır Bodrum’da birlikte tatil yapan aşıklar, önceki gün ilk kez birlikte görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte Bitez’deki bir plaja giden sevgililer, şezlonglarında yan yana güneşlenirken objektife yakalandı. Arkadaşlarıyla kahkahalar eşliğinde sohbet eden Sıla ve İlker Kaleli hayli keyifli görüntüler verdi.

İlker Kaleli ve Sıla 1 Aydır Bodrum’da

Birlikte Eğlendiler

Sıla ve İlker Kaleli Arkadaşlarıyla Birlikte Tatilde
Sıla ve İlker Kaleli Arkadaşlarıyla Birlikte Tatilde

Sıla akşamüstü kız arkadaşıyla birlikte denize girdi, İlker Kaleli de şezlongta uzanarak onu izledi. Önce arkadaşına deniz kenarında poz veren Sıla, daha sonra mavi sulara atlayıp yarım saat boyunca yüzdü. Sıla ve İlker Kaleli, keyifli geçen günün ardından eşyalarını toplayıp birlikte kaldıkları evlerine döndü.

İlker Kaleli Kimdir? 

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler