Ana SayfaÜnlülerİlhan İrem'den Acı Haber Geldi!

İlgili Postlar

İlhan İrem’den Acı Haber Geldi!

Türk Pop müziğinin usta isimlerinden İlhan İrem, uzun süredir böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi görüyordu. Dün akşam, ünlü müzisyenin ağırlaştığı haberinin alınmasının ardından İlhan İrem’in yakınları sevenlerinden dua istemişti. İlhan İrem’den acı haber geldi. Detaylar haberimizde…

İlhan İrem Kimdir?

İlhan İrem’den Acı Haber Geldi!

Türk müziğinin efsane ismi İlhan İrem, 67 yaşında hayata gözlerini yumdu. İlhan İrem’in hayatını kaybetmesinin ardından sanatçı dostları hem üzüntülerini hem de İlhan İrem’i anlattı. Sanat dünyasının bir çok ünlü ismi sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajları yayınladı. Şarkıcı Yeliz, “Koca bir devir, bir defter sayfası kapandı. Ansiklopedinin yarısı gitti” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. Müzisyen Fuat Güner de “Genç öldü. Türkiye’ye verecekleri vardı. Güzel bir konser yapacağını bekliyordum” ifadelerini paylaştı.

İLHAN İREM’İN KİTAPLARINI OKUSUNLAR!

Şarkıcı Yeliz, İlhan İrem’i tanımayan gençlere, tanıyıp da sadece şarkılarını bilen insanların İrem’in kitaplarını okumalarını istedi. Yeliz, katıldığı programda yarım saat önce acı haberi aldığını söyleyip, İrem’in tek derdinin umut dolu aydınlık yarınlar olduğunu dile getirdi.

FUAT GÜNER’DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM!

İlhan İrem’in acı haberini alan ünlüler sosyal medya hesaplarından bir çok paylaşımda bulundular. Fuat Güner; “Duyduğum zaman inanamadım. Güzel şarkılar yaptı. Ona çok bağlı bir seyirci kitlesi vardı. Kendi yolundan şaşmadı. Olması gerekeni yaşamaya çalıştı, kimseye taviz vermedi. Ben şok oldum, inanamadım. 3-4 ay evvel yurt dışındaydı. ‘Ne zaman döneceksin’ dedim ‘İnşallah döneceğim’ dedi. Bence genç öldü. Türkiye’ye verecekleri vardı. Güzel bir konser yapacağını bekliyordum. Kendi yolunda giden bir arkadaşımızdı. O kadar güzel parçaları vardı ki. Bir bir düşünüp yazardı. O sözlerle insanları etkilemişti. Yorumu çok özeldi. 5 bin kişilik salon şarkılarını ezbere söylüyordu. Bu tip sanatçılara sahip çıkılması lazım. Kolay yetişmiyor. Mazhar, ‘Ne zaman konser vereceksin’ dediğinde ‘Çok zor’ demiş. Gençler şimdi İlhan İrem’i anlayacak diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Nilgün Belgün, Nükhet Duru, Nazan Öncel, Hamdi Alkan, Metin Arolat, Selçuk Yöntem, Onur Atilla, Cem Yılmaz gibi bir çok ünlü isimde sosyal medya hesaplarından İrem ile ilgili duygusal paylaşımlarda bulundular.

Şarkıcı İlhan İrem İçin Yakınları Dua İstedi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler