Ana SayfaKimdirİlhan Erşahin kimdir?

İlgili Postlar

İlhan Erşahin kimdir?

Müzik dünyasının iddialı isimlerinden İlhan Erşahin, çoğumuzun ismini ilk defa duyduğu biri isim olabilir. Geçtiğimiz günlerde yeni albümünü yayınlayan Erşahin, aslında müzik piyasasında oldukça eski biri isim. Belki de ona müziğin gizli kahramanı da diyebiliriz. Peki İlhan Erşahin kimdir? Detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

İlhan Erşahin kimdir?

İlhan Erşahin, İsviçre’de dünyaya gelmiş Türk bir müzisyendir. Babası Türk, annesi ise İsviçreli. Saksafon çalmayı ve caz müzik yapmayı tercih ediyor. New York’ta yaşıyor.

İlhan Erşahin’in evliliği

Üstelik Brezilyalı bir eş ile evli. Bir de çocukları var. Eşi ile bir komşusunun ev partisine katıldığı sırada tanıştı. Önce arkadaşlık kuran çift, sonrasında aşk yaşamaya başladı ve sonunda evlendiler. Şimdi, 27 yıllık evliliklerini mutlu bir şekilde sürdürüyorlar. İlhan Erşahin, eşiyle mutlu evliliğinin sırrını şu sözlerle anlatıyor: Ben çok özgürüm, o çok anlayışlı. Benim bir kadınla olabilmem için her şeyden önce özgür bırakılmam gerekir. Çok seyahat ettiğim için bunu anlayışla karşılamalı. Sanatçı arkadaşlarımın çoğu sırf bu sebeplerden en fazla bir yıl evli kalabiliyorlar.

İlhan Erşahin’in özel yaşamı

Erşahin, yıllar önce verdiği bir röportajda tek eşliliğe inanmadığı konusunda yaptığı açıklama ile dikkat çekmişti. O açıklamada, şu ifadelere yer vermişti: Tek eşliliğe inanmıyorum. Anı yaşamayı seviyorum. Gittiğim çoğu yerde bir sürü insanla tanışıyorum. Paylaşmak benim için çok güzel. Gizli saklı bir hayatım yok. Hayatımda bir şey oluyorsa, eşimle bunu konuşuyorum elbette. Biz bu tip şeylerin peşinde değiliz. Biz; aynı dili konuşan, birlikte olmaktan, ’biz’ olmaktan çok mutlu olan bir aileyiz. Çocuğumuz var ve onun dışındaki hayatlarımızı çok da büyütmüyoruz. İlişkilerin bitme nedenlerinden biri de bu. Biri biriyle mesajlaşıyor, biri yakalıyor ve evlilik bitiyor. Sonuçta ’yaratmak’ istiyorsam kafamın son derece rahat olması gerekiyor. Sürekli eşimin neler yaptığını düşünürsem kendi hayatıma konsantre olamam. Her konuda rahatım. Türkler bu konuda çok içine kapanıklar bence. Bir şeye darılıyorlar, üzülüyorlar ama hep içlerine atıyorlar. Ben konuşup çözüme ulaştırmaya çalışırım. Hayatımda huzursuzluğun yeri yok.

İlhan Erşahin, İstanbul’daki 17 yıllık Nublu isimli gece mekanının da sahibi. Mekanına Özkan Uğur, Kenan Doğulu, Ozan Doğulu, Nil Karaibrahimgil gibi birbirinden ünlü isimler akın ediyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler