Ana SayfaÜnlülerİlber Ortaylı Youtube Programında Zor Anlar Yaşadı

İlgili Postlar

İlber Ortaylı Youtube Programında Zor Anlar Yaşadı

Ünlü tarihçi İlber Ortaylı Youtube’da hazırlanan “Bi Sorum Var!” programının yüzü oldu. Program formatı gereği çocuklar Ortaylı’ya merak ettikleri soruları soruyor ve ünlü tarihçi çocukların bu sorularını cevaplıyor. Programın son bölümüne katılan 7 yaşındaki Sedef’in soruları karşısında Ortaylı zor anlar yaşadı. Detaylar haberimizin devamında…

İlber Ortaylı Kimdir?

İlber Ortaylı Enes Batur’u Tanımadı

Sevilen tarihçi İlber Ortaylı’da Youtube’da program yapanlar kervanına katıldı. Daha önce bir çok Youtube programına konuk olarak katılan tarihçi Youtube platformunun yeni programı olan “Bi Sorum Var!” programının yüzü oldu. Programa katılan çocukların sorduğu soruları yanıtlayan tarihçi programın son bölümünde zor anlar yaşadı.

Beren Saat’in İlber Ortaylı Paylaşımı Şaşırttı..

Programın son bölümüne 7 yaşındaki Sedef katıldı. Sedef’in stüdyoya girdiği andan itibaren sergilediği rahat tavırlar Ortaylı’yı güldürdü. Haftada iki gün okula gittiğini söyleyen Sedef Ortaylı’nın “Sen büyüyünce ne olacaksın? Ne iş yapacaksın?” sorusuna “Ben iş yapmayacağım. Ben Youtuber olacağım. Youtube videoları çekeceğim.” dedi ve “Ben Enes Batur’u” izliyorum demesi üzerine ünlü tarihçi Enes Batur’u tanımayarak “Reklama girdi yaptığımız” dedi.

7 yaşındaki Sedef Ortaylı’ya “Hayvanlar neden bizim gibi uzun yaşayamıyor?” diye sorması üzerine Ortaylı; “Her yaratığın bir yaşama süresi varmış. Öyle söylüyorlar benim işim değil.” şeklinde yanıt verdi.

Çekimleri Zorlu PSM’de yapılan “Bi Sorum Var!”  programının yeni bölümleri her cuma saat 17.00 ‘da Youtube’da yayınlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler