Ana SayfaDedikoduİlayda Alişan'dan Aşk Açıklaması

İlgili Postlar

İlayda Alişan’dan Aşk Açıklaması

Kariyerine 2011 yılında ‘Bir Çocuk Sevdim’ dizisinin ‘Merve’si olarak başlayan, ‘Çukur’da ‘Akşın’ karakterine hayat veren, şimdilerde Kanal D’nin beğenilen dizisi ‘Seversin’de ‘Asya’ karakterini canlandıran İlayda Alişan; kendisini, set anılarını, mutluluğun formülünü ve aşka bakışını MAG Eylül sayısında anlattı. Samimi açıklamalarda bulunan İlayda Alişan’dan aşk açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Geleceğimi Düşünmek Beni Çok Heyecanlandırır”

İlayda Alişan, kendisini “Yirmi altı yaşında, oyunculukla uğraşan, ‘kendinin’ en iyisi olmaya çalışan, ufak tefek bir kızım. Hayatı ve insan sevmeyi çok severim; sohbet etmeyi, müzik dinlemeyi, insanı anlamayı… İletişim benim için önemlidir. Benimle anlaşmak, benim diye demiyorum ama hiç zor değildir. Sevdiklerimle upuzun masalarda buluşup bir şeyler içip, yemek yemek en keyif aldığım şeydir. Bir de geleceğimi düşünmek beni çok heyecanlandırır” sözleriyle anlattı.

“Başıma Ne Gelirse Gelsin Olduğu Gibi Kabul Ediyorum”

Yoğun çalışma temposuna rağmen enerjisini hep koruyan sempatik oyuncu, “Ben yaşamı seviyorum; yaşamayı, yeni güne uyanmayı, pozitif kalmayı. Başıma her ne gelirse gelsin olduğu gibi kabul ediyorum. ‘Bu da benim, bu da bana ait bir duygu’ diyebiliyorum. Mutluluğun formülü sevmek bence. Bir kişiyi, bir durumu, bir duyguyu, hayatı ama en çok da kendini” diye konuştu.

Dizinin Sırrını Açıkladı

Alişan, Kanal D’de yayınlanan ‘Seversin’ dizisi hakkında, “Seversin; enerjisi güzel, naif ve seyri keyifli bir iş oldu. Bence tamamen ekip enerjisi işe yansıyor. Setimiz o kadar keyifli, kamera arkasında o kadar çok gülüyor ve eğleniyoruz ki ortaya dinamik bir iş çıkıyor. İşin mutfağında yaptığınız şeyden keyif alıyorsanız, çıkan malzeme de güzel oluyor. Sanırım sırrı bu oldu” açıklamasını yaptı.

“Beş Dakika Aralıksız Güldük”

Eğlenceli bir set anısını anlatan oyuncu, “Geçenlerde ‘kayıt’ dendiğinde o kadar güldüm ki defalarca kaydı kesmek zorunda kaldık. Başka bir oyuncu arkadaşım da çok tekrar aldığımız bu sırada kulağıma eğilip bir şey söyledi. ‘Bunu düşün gülmeyeceksin’ dedi. Ne söylediğini söylemeyeyim ama daha çok gülmeye başladım. Beş dakika ara verip, yeniden çektik ama o beş dakika aralıksız güldük. Böyle anlatınca olmuyor ama inanılmaz komik bir andı. Bu çok sık geliyor başıma. Özellikle Seversin setinde” dedi.

İlayda Alişan’dan Aşk Açıklaması

26 yaşındaki güzel, “İlayda Alişan için aşk nedir?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Aşkı tek kelimeyle anlatmak zor. ‘Ne yaşıyorum ben?’ dedirten bir duygu. İnsana, her şeyi yapabilirmişsin gücü kodlanıyor sanki. Her şey çok daha sıra dışı, karmaşık, çok daha büyük görünüyor gözüne. Yani ‘bütün hislerinin sınırsız oluşu gibi bir şey’ diyebilirim.

Ünlü oyuncu, “İlayda’ya bir mesaj vermenizi istesek, neler söylerdiniz?” sorusuna ise “Sakin ol, acele etme, akışa bırak” şeklinde ceavpladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler