Ana SayfaÜnlülerİkinci kez anne oldu.

İlgili Postlar

İkinci kez anne oldu.

Son zamanlarda oynadığı dizilerle seyirciye kendini sevdiren başarılı oyuncu İpek Yaylacıoğlu Usta ikinci kez anne oldu.

İlkokul aşkıyla 2014 yılında iş adamı Hakan Usta ile evlenen İpek Yaylacıoğlu Usta; çocukluk aşkıyla evlendi haberleriyle gündeme gelirken bu günlerde ikinci kez annelik duygusunu tatmasıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu, desinatör ve fotoğrafçı kimliğiyle tanınan  İpek Yaylacıoğlu Usta ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor.

İkinci heyecan: ‘Ece’

Arka Sokaklar’da Pınar rolü ile, İşler Güçler dizisinde Metin’in sevgilisi, Kardeş Payı dizisindeyse Eczacı Eda olarak oynadığı dizilerde başarılı rolleriyle ünlenen İpek Usta bir kız bebek dünyaya getirdi. İkinci kez annelik duygusunu yaşan güzel ve başarılı oyuncu kızına ‘Ece’ ismini verdi. İkinci kez bebek sahibi olmanın heyecanını yaşayan Hakan Usta ve İpek Yaylacıoğlu Usta çifti bebeklerinin ilk fotoğrafını paylaştı. Paylaşımlarına açıklama olarak: ‘Minik prensesim Ece, sağlıkla geldi çok şükür’ yazdılar.

Çocukları Kaan ve Ece’ye güzel dilekler yağıyor
İpek Yaylacıoğlu Usta’nın ilk hamilelik döneminde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinden olumlu yorumlar alan başarılı oyuncunun Kaan adında bir oğlu vardı. Hakan Usta ve İpek Yaylacıoğlu Usta’nın, şimdi birde kız çocukları Ece dünyaya geldi. Ünlü çift sosyal medyadan çocuklarını kucaklarken yaptıkları fotoğraf paylaşımlarına hayranları tarafından olumlu dönüşler alıyorlar. İkinci çocuğunu dünyaya getiren İpek Yaylacıoğlu Usta’ya maşallah, güzel dilek ve  tebrik mesajları yağıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler