Ana SayfaÜnlülerİçerde 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Var?

İlgili Postlar

İçerde 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Yeni Bölümde Neler Var?

İçerde 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm ile birlikte yaşanacak olaylar hakkında bilgi alınırken, yeni bölümde özellikle Celal ile Mert ve Sarp arasında yaşananlar dikkat çekiyor.

İçerde 23. bölüm fragmanı ile birlikte Mert’i daha fazla kullanmaya başlayan Celal, bu konuda güçlenmeye devam ediyor. Mert ile özel bir görüşme yapan Celal Baba, bu konuda özel planlarını anlatıyor. Özellikle beraber çalışarak sonuca ulaşabileceklerini ve bu nedenle mutlaka birlikte çalışmaları gerektiğini söyleyen Celal Baba, bu sözleri ile Mert’i inandırmaya çalışıyor.

İçerde 23. Bölüm Fragmanı Heyecan Yarattı!

22. bölümü ile birlikte ekranlara çok kritik bir noktada final yaparak veda eden İçerde’de 23. Bölüm ile son bölüm itibari ile merak edilmeye başlandı. Dizinin son bölümünde özellikle kardeşini arayan Sarp ile Mert’in bu konuda birbirine bir adım daha yaklaştığı görüldü. İki ismin birbirine yaklaşması Celal’in daha fazla köşeye sıkışmasına neden olurken tüm bunlara engel olabilmek adına Celal çok farklı planlar ile iki kardeşe oyun oynamaya devam ediyor.

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Son bölümde Yaşar’ın bulunması Sarp üzerindeki baskıyı daha azaltırken, Sarp ve Mert Celal Baba’nın ciddi bir sınavından geçmişti. Son bölümde diziye dahil olan Tuba Ünsal da oldukça dikkat çekti. Yeni bölümün sürprizlerinden birisi olan Tuba Ünsal, güçlü kadrosu bulunan diziye daha fazla güç katarken, oyunculuğuyla da ilk bölüm itibari ile oldukça beğenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=29W7LrOPCSE

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler