Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'in kardeşinden bomba açıklama: Ben onun maaşlı elemanı değilim!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’in kardeşinden bomba açıklama: Ben onun maaşlı elemanı değilim!

İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı, Yıldız Tilbe ile birlikte çekilmiş fotoğraf paylaşınca, bir takipçisinin “İmparator bir şey demiyor mu?” şeklindeki sorusuna “Beni, maaşlı elemanlarıyla karıştırmayın” diye yanıt vererek şoke etti. Detaylar haberimizde…

Hüseyin Tatlı’dan İbrahim Tatlıses’e sert gönderme: Beni onun maaşlı elemanıyla karıştırmayın

İbrahim Tatlıses’in kardeşi Hüseyin Tatlı, sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe ile birlikte çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. Tatlı’nın bir takipçisi, “İmparator yakınlığına bir şey demiyor mu?” diye sordu. Hüseyin Tatlı, bu soruya İbrahim Tatlıses’e bir gönderme yaparak “Beni onun maaşlı elemanıyla karıştırmayın.” yanıtını verdi.

Benim adım HÜSEYİN TATLI Sadece Allah’tan emir alırım

Hüseyin Tatlı, “İmparator Yıldız Tilbe ile yakınlığına bir şey demiyorsa gerisi önemli değil. Yıldız Tilbe ekranda iyi görünen çoğu karakterden, karakterli biri bence” yorumuna verdiği yanıt ile de ağabeyi İbrahim Tatlıses ile aralarındaki gerilimin sinyallerini veren “Bunun için izin aldığımı falan mı düşünüyorsun? Sen de bizi hiç tanımamışsın! Maaşlı elamanlarıyla karıştırdın sanırım… Benim adım HÜSEYİN TATLI Sadece Allah’tan emir alırım çünkü o’dur her şeyi veren NOKTA. Ben kiminle konuşur görüşürüm bunun tek kararını ben veririm gözüm… Ne izni neyin müsaadesi? Senin kalbinde büyüttüğün seni, benim de kalbimde bitirdiğim beni bağlar…” yanıtını verdi.

Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses kavgası

İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe yıllar önce bir gerilim yaşamıştı. Tilbe, yıllar önce İbrahim Tatlıses’in programına konuk olarak katılmıştı. Programın canlı yayınında İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe kavga etmişti. Bu konu günlerce konuşulmuştu. Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses’i hiçbir zaman affetmeyeceğini söylemişti. İbrahim Tatlıses’in 2011 yılında kurşunlu saldırıya uğramasının ardından Yıldız Tilbe hastaneye gitmiş ve aralarındaki küslüğün bittiğinin mesajını vermişti.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Yıldız Tilbe kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler