Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses Müjdeyi Verdi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Müjdeyi Verdi!

7 yıl evvel başından vurularak yoğun bakımda kalan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından, yıllar sonra öyle bir haber verdiki magazin haberleri‘ne bomba gibi düştü. detaylar Haberimizde..

İbrahim Tatlıses ile Küs Olan Mahmut Tuncerden Şok Açıklamalar!

İbrahim Tatlıses Yıllar Sonra ‘İbo Show’ Müjdesini Verdi!

2011 yılında silahlı saldırıya uğrayan ve o yıldan bu yana sahnelere çıkmayan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, hayranlarına büyük bir müjde vererek ‘İbo Show’ programının başlayacağını ilan etti.

İbo Show Çok Yakında…

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, ünlü yapımcı Polat Yağcı’nın paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak açıkladı. Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, “Olur, olmaz, başlar, başlayamaz, ha bugün, ha yarın… Ağzı olan konuştu… Şimdi söz İmparator’da! İbo Show çok yakında” sözleri  ile hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve yapımcı Polat Yağcı’nın paylaşımına çok kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorumlar yağdı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İşte İbrahim Tatlıses’in İbo Show Paylaşımı;

Kafasından Silahla Vurulmuştu..

Müzik dünyasında İmparator olarak anılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, tam yedi yıl önce 2011 yılında Beyaz TV’den çıkarken aracı kurşun yağmuruna tutularak taranmış ve başından vurulmuştu. İbrahim Tatlıses, mucizevi şekilde ölümden dönmüş ve uzun zamandır sahnelerden uzak kalmıştı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler