Ana SayfaÜnlülerİbrahim Çelikkol İle Mihre Mutlu 'nun Boşanma Detayları Ortaya Çıktı...

İlgili Postlar

İbrahim Çelikkol İle Mihre Mutlu ‘nun Boşanma Detayları Ortaya Çıktı…

Yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 ‘de dünya evine girdiği oğlu Ali ‘nin annesi mimar Mihre Çelikkol ile yollarını ayırma kararı almış ve ünlü ikilinin tek celsede görülen boşanma davası magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ayrılığn perde arkası ortaya çıkmaya başladı. İşte Detayları…

Oyuncu İbrahim Çelikkol İle Eşinden Kötü Haber!…

İbrahim Çelikkol İle Mihre Mutlu ‘nun Boşanma Detayları Ortaya Çıktı…

40 yaşlarındaki ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, 2017 ‘de 33 yaşlarındaki mimar Mihre Mutlu ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü ikili, 2019 ‘da biricik oğulları Ali ‘yi kollarına aldılar… Uzun bir zamandır ayrılık iddialarıyla magazin gündemine yansıyan çiftin 5 yıllık evliliklerinden kötü haber geldi ve son dönemlerde sadece oğulları Ali için bir araya gelen çift, dün anlaşmalı olarak boşandığı öğrenilmişti. Bugün ise ünlü ikilinin boşanma protokolü de ortaya çıktı.

Boşanma Protokolü Açıklandı…

Posta ‘nın hazırlamış olduğu özel haberine göre; Oyuncu İbrahim Çelikkol, vekili aracılığı ile mahkemeye verdiği protokole şöyleydi; Ünlü Çiftin çocuğunun velayeti annesi Mihre Mutlu ‘da teslim edildi. İbrahim Çelikkol, oğlu Ali için aylık 9 bin 500 lira nafaka ödeyecek.

  • İbrahim Çelikkol ayrıca Mihre Mutlu ve oğlu Ali ‘nin yaşadığı konutun kirasını ve faturaları dahil olmak üzere 35 bin lira aylık ödeyecek.
  • Ünlü Çifte ait olan Beykoz Riva ‘daki gayrimenkulün yüzde 50 hissesini  Mihre Mutlu, 5 milyon lira karşılığı ünlü oyuncuya devredecek.
  • İbrahim Çelikkol ‘un ortağı olduğu şirkete ait olan araba Mihre Mutlu adına hazırlanacak…

İbrahim Çelikkol kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler