Ana SayfaÜnlülerİbo Show'un Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

İbo Show’un Yayın Tarihi Belli Oldu!

Yıllar önce geçirdiği kaza nedeniyle ekranlara ara veren usta sanatçı İbo Show’un tekrar çekileceği duyurulmuştu. Sevilen şov programının yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

İbrahim Tatlıses kimdir ?

İbrahim Tatlıses Sibel Can ile Düet Yapıyor

Yıllar önce geçirdiği kaza nedeniyle ekranlara ara veren usta sanatçı İbo Show ekranlara dönüyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği İbo Show’un yayın tarihi iki hafta önce İzmir’de gerçekleşen deprem nedeniyle ertelenmişti.

İbrahim Tatlıses’in 9 yıl aradan sonra yeniden ekranlara taşıyacak olan İbo Show ‘un yayın tarihi kesinleşti. 14 Kasım Cumartesi 20.00’de Star TV’de ekranlara gelecek olan İbo Show’un ilk bölüm konukları Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer olacak.

Sibel Can kimdir?

Şafak Sezer kimdir?

İlk fragmanı yayınlanan programda imparator İbrahim Tatlıses ve Sibel Can düet yapıyor.

Cahiliyet Döneminde Bir Sürü Çocuk Yapıp Sonra Pişman Olabilir

Eski eşi Ayşegül Yıldız’a İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz aylarda yaptığı “Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar.” şeklinde açıklaması Ayşegül Yıldız’a sorulmuştu.

Ayşegül Yıldız, “Belki o 3 çocuktan biri Elif Ada nereden biliyorsunuz? İnsanlar tabii ki kendi evladıyla ilgili şeylere zaman zaman kıza bilir. Cahiliyet döneminde bir sürü çocuk yapıp sonra pişman olabilir. Bunlar üzülüp, kırılacak şeyler değil.” diyerek soruyu yanıtlamıştı.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler