Ana SayfaKimdirHüseyin Mehmedoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Hüseyin Mehmedoğlu Kimdir?

Ses sanatçısı ve söz yazarı Hüseyin Mehmedoğlu Kimdir? Hüseyin Mehmedoğlu Ne Zaman Doğdu? Hüseyin Mehmedoğlu Nerede Doğdu? Hüseyin Mehmedoğlu Kaç Yaşında? Hüseyin Mehmedoğlu Hangi Burç? Hüseyin Mehmedoğlu Aslen Nereli? Kedi isimli yepyeni bir teklisi çıkan Hüseyin Mehmedoğlu hakkında merak edilen her şey Kimdir Haberimizde. İşte Hüseyin Mehmedoğlu…

Hüseyin Mehmedoğlu Ne Zaman Doğdu? Hüseyin Mehmedoğlu Nerede Doğdu?Hüseyin Mehmedoğlu Kaç Yaşında?

24.12.2000 yılında dünyaya gelen Hüseyin Mehmedoğlu, Azerbeycan Bakü’de dünyaya geldi. Hüseyin Mehmedoğlu 20 yaşındadır.

Hüseyin Mehmedoğlu Hangi Burç? Hüseyin Mehmedoğlu Aslen Nereli?

Oğlak burcu olan Hüseyin Mehmedoğlu aslen Azerbeycan’lıdır..

Hüseyin Mehmedoğlu Kimdir?

Çocukluk ve üniversiteye kadar eğitim dönemi Azerbeycan Bakü’de geçen genç yetenek Hüseyin Mehmedoğlu, üniversite sınavı için Türkiye’ye geldi ve Hüseyin Mehmedoğlu 17 yaşından bu yana Türkiye Denizli’de ailesiyle yaşamını sürdürüyor. Aynı zamanda Mimarlık fakültesinde okuyan Hüseyin Mehmedoğlu, aynı zamanda gitarda çalıyor.

İlk parçası olan ‘Islak Kibrit’i Case Music etiketiyle 2018 senesinde Cem Başaran Aksan yapımcılığında piyasaya çıkararak hayranlarının beğenisine sundu.

Türkiye’nin en genç ve başarılı söz yazarı ve şarkıcıları arasında olan  Hüseyin Mehmedoğlu, ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli’nin ‘Rüyalar Sor’ adlı şarkısının sözlerinde de izini bırakarak başarıya imzasını attı. Pek çok ünlü şarkıcıya beste yapan Hüseyin Mehmedoğlu, çok yakın bir dönemde şarkıcı Ebru Yaşar’ın albümünde yer alacak olan bir şarkıya da imzasını attığı öğrenildi..

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler