Ana SayfaKimdirHünkar Göksu Kimdir?

İlgili Postlar

Hünkar Göksu Kimdir?

Yeni şarkısı Mesafeler ile gündemde olan Hünkar Göksu kimdir? Hünkar Göksu kaç yaşında? Hünkar Göksu nereli? Hünkar Göksu aslen nereli? Hünkar Göksu nerede doğdu? Hünkar Göksu ne zaman doğdu? Hünkar Göksu kaç yaşında? Hünkar Göksu hangi burç? Hünkar Göksu ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Hünkar Göksu kaç yaşında? Hünkar Göksu nereli? Hünkar Göksu aslen nereli? Hünkar Göksu nerede doğdu? Hünkar Göksu ne zaman doğdu? Hünkar Göksu kaç yaşında? Hünkar Göksu hangi burç?

Hünkar Göksu 1 Ocak 1999 yılında İstanbul’da doğdu ve oğlak burcu.

Hünkar Göksu Kimdir?

1 Ocak 1999 yılında İstanbul’da doğan Göksu’nun müziğe başlamasının sebebi, odasında duvarda asılı gövdesi çatlak ve hiç bir zaman akor tutmayan sazı kendisine hırs etmesi. Bir sene saz kursu, nota dersi aldıktan sonra ilgisini gitara yönlendirip kendi imkanları ile kendi kendine, baka baka çalmayı öğreniyor.

Okul zamanında sınav döneminde ‘yarın sınavım var’ diye bir şarkı yazarak ve onu eğlencesine sosyal medya hesabında paylaşarak sesini binlerce kişiye duyuruyor. Herkesin paylaştığı o video sayesinde kısa sürede büyük bir kitleye ulaştı ve tanınmak onun için çok farklı bir duygu oluşturdu. Insanların yüzündeki tebessümün nedeni kendisi olması mutluluk verirken hüznüde hatırlatmak isteyip farklı sözler de yazıp paylaşmaya devam etti.

Şuan ki hedefi insanlara özünü, sözünü, saygılarını yitirmemeyi, tebessümün ve hüznün harman edilip değer bilinmemekten ziyade, duyguları uzak diyarlarda sanıp mahsur yaşamayı değilde, özgürlüğün ve inancın bir bütün olup, hedefleri çizen çizginin sizin elinizde olduğunu unutturmamak ve hatırlatmak.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler