Ana SayfaÜnlülerHülya Koçyiğit'den Kötü Haber Geldi!

İlgili Postlar

Hülya Koçyiğit’den Kötü Haber Geldi!

İki hafta önce ayağının burkarak topuğunu çatlatan usta sanatçı Hülya Koçyiğit’in bugün verdiği kötü haber ile sevenlerini üzdü. Doktorundan aldığı bilgiler ile biraz daha dinlenmesi gerektiğini öğrenen usta oyuncu neler söyledi? detaylar Haberimizde..

Hülya Koçyiğit, Sinema Sektörüne Neden Kızgın?

Hülya Koçyiğit’in Kırılan Ayağından Üzücü Haber Var!

15 gün önce görevli olduğu Cumhurbaşkanlığı bünyesindeki Kültür Sanat Politikaları Kurulu’nun Sultan Ahmet’teki toplantısına yetişmek için otomobilinden indikten sonra koşarken ayağını burkan Hülya Koçyiğit’in sağ ayağının topuğu çatlamıştı. “Ne badireler atlattım. Bunu da atlatırım.” diyen Usta oyuncu Hülya Koçyiğit’den kötü haberler geldi. Maalesef başarılı oyuncunun ayağındaki çatlak olan kısım kendini kırığa çevirerek üzerinde çürümeler başladığını açıkladı.

Kırık Ayağında Çürümeler Var!

Haber Türk’ün özel haberine göre; Ağrıya rağmen topuğunun çatladığının farkına olmayan Hülya Koçyiğit, toplantı sonrasında ayağının şiştiğini farkına vararak apar topar hastaneye gitti. Olayın vahametini hastanede öğrenen Yeşilçam yıldızı, ayağının alçıya alınmasının ardından evinde dinlenmeye çekilmişti. O günden sonra evde dinlenmeye devam eden Ünlü oyuncu dün doktor kontrolüne gittiğinde kötü haberi aldı. Ayağındaki çatlak olan kemiğin kırık kemiğe  dönüşmesiyle çürümelerin oluştuğunu öğrendi. Bu kötü haberle sarsılan Usta oyuncu Hülya Koçyiğit yaklaşık 1,5 ay daha dinlenmesi gerektiğini öğrendi.

Hülya Koçyiğit kimdir?

“Moralim Çok Bozuk”

Hülya Koçyiğit, “Moralim çok bozuk. Kırık ve çürüme olması beni bir hayli üzdü. Ne yapalım artık? Yapacak bir şey yok. Hiç sevmiyorum ama yatmaya devam edeceğim. Allah, bundan beterini göstermesin” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler