Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'dan Yaş İtirafı

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan Yaş İtirafı

Hülya Avşar’dan yaş itirafı geldi. 10 Ekim’de 59 yaşına basan Hülya Avşar, “Ben 30’undan sonra hayatı anladım. Güzel yaşlanmak, çok hoş. Hayatın tadını yeni çıkarıyorum” dedi.

59 Yaşına Girdi

Dün 59 yaşına giren Hülya Avşar, doğum gününü Tarabya’daki bir balıkçıda eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve kızı Zehra Çilingiroğlu ile beraber kutladı.

Hülya Avşar’dan Yaş İtirafı

Çıkışta basın mensuplarının sürpriziyle karşılaşan Avşar, gazetecilere teşekkür etti. Sesinin kısık olduğunu soran muhabirlere yanıt veren Hülya Avşar, sahnede fazla kaldığını söyledi.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, “Ben 30’undan sonra hayatı anladım. Güzel yaşlanmak, çok hoş. Hayatın tadını yeni çıkarıyorum ben” dedi.

“Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda”

Kaya Çilingiroğlu, muhabirlerin, “Hülya Hanım yeni yaşında sizi dilemiş” sözlerine, “Tabi beni dileyecek. Beraber yürüdük biz bu yollarda…” yanıtını verdi.

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar, muhabirlerin kızı Zehra Çilingiroğlu ile Mehmet Dinçerler hakkında çıkan haberlerin sorulması üzerine, “Böyle bir ahlaksızlık yapılabilir mi? Benim kızımı böyle bir şeye yakıştırabiliyor musunuz? Haberleri yapanı mahkemeye verdim. Benim kızıma yakıştırdıkları şeye bakın. Olabilir mi böyle bir şey? Onları yazan eski gazeteci… Bir şey demiyorum ama kafayı yemişler artık. Normal değiller” açıklamasını yaparak, sitemde bulundu.

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliklerini noktalayan Mehmet Dinçerler, boşanma davası öncesinde Rodos’ta tatile çıkmıştı. Dinçerler, tatil esnasında Zehra Çilingiroğlu ile görüntülenmişti. İkilinin aynı karede görüntülenmesi “aşk” dedikodularını da beraberinde getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler