Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar'dan nefes kesen bacak şov!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan nefes kesen bacak şov!

Hülya Avşar’dan nefes kesen bacak şov! Yaşına rağmen genç kızlara taş çıkartan ünlü sanatçı Hülya Avşar, bacak şovu ile sosyal medyayı salladı. İddialı paylaşımları ile dikkat çeken Avşar kızı, şimdi de bacak şovu ile nefes kesti. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’dan Hülya Avşar Benzetmesi…

Hülya Avşar genç kızlara taş çıkarttı

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, dönem dönem sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozları ile gündeme gelmeye devam ederken, son paylaşımı ile büyüledi. 54 yaşında olan Avşar kızı, genç kızlara taş çıkaran bir poz verdi.

Hülya Avşar kimdir?

Hülya Avşar’ın iddialı pozuna beğeni yağmuru

Hülya Avşar, bacaklarını ortaya çıkaran bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Avşar’ın bu iddialı pozu, kısa süre içinde 50 binden fazla beğeni aldı.

İşte Hülya Avşar’ın bacak şovu

Hülya Avşar, son olarak geçtiğimiz ay evine hırsız girmesi ile gündemi sarsmıştı. Avşar kızının Ayvalık’taki yazlığına hırsız girmiş, ünlü sanatçı gözlerini açınca hırsızla karşı karşıya kalmıştı. Hülya Avşar, o anları şu sözler ile anlatmıştı: Sabah 06.00–06.30 gibiydi. Gün aydınlanmıştı. Gözümü açınca baktım yatak odamda bir adam. Ayağa fırlayıp, sen kimsin dedim? Şapkalı, eldivenli adam, eliyle yüzünü gizleyip ‘Benim, ben’ demesin mi? Yataktan fırlayıp üstüne yürüdüm, çaldığı çantalarımı balkondan atıp, kendi kapıdan aşağı hızla kaçmaya başladı. Tam ensesinden yakalamak üzereydim adamı, ama gecelikle olduğumu fark edip geri döndüm, üstüme bir şeyler aldım. Merdivenden inerken yine kovalamaya başladım onu, ama yakalayamadım. Bahçeden çantaları alıp kaçtı. Gürültüye uyanan Zehra’ya alt kattaki Helin’e bakmasını söyledim. 155’i aradık, polis geldi. Evdeki kameralardan hırsızın eşkali belirlendi. Burhaniye’de birçok evi soymaktan aranan bir hırsız çıktı.

İddialı paylaşımları ile dikkat çeken Avşar kızı, şimdi de bacak şovu ile nefes kesti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler