Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'dan bomba açıklama: "Kadın istemediği zaman zor aldatılır"

İlgili Postlar

Hülya Avşar’dan bomba açıklama: “Kadın istemediği zaman zor aldatılır”

Ünlü sanatçı Hülya Avşar’dan bomba gibi bir açıklama geldi. “Güzel kadınlar da aldatılır” tartışmasına dahil olan Avşar kızı, tepki çekecek bir açıklama yaparak dikkatleri üzerinde topladı. Avşar. “Kadın istemediği zaman zor aldatılır gibi geliyor. Yani her şey kadınlarda bitiyor.” dedi. İşte detaylar…

Yeni bir gündem yarattı

Ülkemizin en güzel ve en çekici kadınlarından biri olarak gösterilen ünlü sanatçı Hülya Avşar, “Güzel kadınlar da aldatılır” tartışmasına dahil oldu. Avşar, yaptığı açıklama ile yeni bir gündem yarattı.

Kadın istemediği zaman zor aldatılır

Kızının babası ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu tarafından Feraye Tanyolaç ile aldatılan Hülya Avşar, ihanetin nedenleri konusunda açıklama yaparak dikkatleri üzerinde topladı. Aldatılma konusundaki en büyük madalyanın kendisinde olduğunu ifade eden Avşar, “Kadın istemediği zaman zor aldatılır gibi geliyor. Yani her şey kadınlarda bitiyor. İlgi, sevgi, o anki eşinle paylaşımın falan vs… Güzel kadınlarda aldatılabiliyor. Bunun nedeni yanındaki adam ona ders mi vermek istiyor bilmiyorum ama bu çok derin bir konu… Ama aldatılır.” dedi.

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler