Ana SayfaDedikoduHülya Avşar'a Ağır Sözler: Cahil geldi, cahil gidecek!

İlgili Postlar

Hülya Avşar’a Ağır Sözler: Cahil geldi, cahil gidecek!

Hülya Avşar’a ağır sözler sarf eden ve “Cahil geldi, cahil gidecek!” diyen Deniz Akkaya, Avşar kızına bayağı bir yüklendi. Geçtiğimiz günlerde programına konuk ettiği Mehmet Aslantuğ ile yaptığı sohbette “Erkek çalışsın kadın evde otursun” diyen Hülya Avşar’a büyük bir tepki de manken Akkaya’dan geldi.

Star TV’de ekrana gelen ‘Bir Hülya Avşar Sohbeti’nin geçen haftaki son bölümünde; oyuncu Avşar, Mehmet Aslantuğ’a kadınlarla ilgili söylediği sözlerinden dolayı, magazin dünyasında epeyce tepki görmüştü. Tepki gösterenler arasına Deniz Akkaya’da dahil oldu.

Hülya Avşar'a Ağır Sözler: Cahil geldi, cahil gidecek!

“Sözlerimin arkasındayım”

Hülya Avşar sohbetinde; “Erkek çalışsın kadın evde otursun.” sözleri için “Felsefi anlamda üzerime giydiğim söylemleri ayak üstü anlatamam. Sözlerimin arkasındayım. Olayın büyümesi umrumda değil! Zaten ne söylersem söyleyeyim 5 yıl sonra anlaşılıyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Hülya Avşar'a Ağır Sözler: Cahil geldi, cahil gidecek!

Deniz Akkaya, Hülya’ya Fena Yüklendi!

Manken Akkaya, Show TV’de yayınlanan Seda Sayan’ın programında, ünlü oyuncu Avşar’ın açıklamalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Cahil geldi, cahil gidecek. Bu kadınla ilgili ne olur bana soru sormayın. Ben geriliyorum dinlerken… Kız çocuklarını yanlış etkiliyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler