Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar, aşk sorusuna öyle bir yanıt verdi ki...

İlgili Postlar

Hülya Avşar, aşk sorusuna öyle bir yanıt verdi ki…

Neşeli tavırları ile dikkat çeken ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, basın mensuplarının aşk sorularına verdiği yanıt ile kafaları karıştırdı. Avşar kızı, “Valla bu iş antenleri açmakla alakalı.” dedi. İşte detaylar…

Geçtiğimiz haftalarda “hamileyim” şakası yaparak magazin gündemine oturan ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün Tarabya’da basın mensuplarının objektifine yakalandı. Her zaman olduğu gibi neşeli tavırları ile dikkat çeken Avşar kızı, bomba gibi sözleri ile yine kafa karıştırdı.

Hülya Avşar: Sanat camiasından arkadaşım yok

Megastar Tarkan ile uzun yıllardır küs oldukları bilinen Hülya Avşar, 2018 yılına girdiğimizden bu yana ünlüler dünyasındaki barışma haberleri hatırlatılınca “Ben kimseyle küs değilim ki. Daha doğrusu kimseyle görüşmüyorum. Benim sanat camiasından arkadaşım yok. Özellikle istemiyorum. Olmaz! Olmaması da lazım zaten. Normal değil öyle bir ilişki. Sanat camiasındaki arkadaşlıklar normal değil.” diye konuştu.

Bu iş antenleri açmakla alakalı

Konu aşka gelince Hülya Avşar, magazincilerin “6 yıldır yalnızsınız, aşk yok mu?” şeklindeki sorusuna ”Valla bu iş antenleri açmakla alakalı. Etrafıma o gözle bakmıyorum.” diye yanıt verdi.

Hülya Avşar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler