Ana SayfaYaşamHuawei Watch GT3 Pro Alınır mı? Watch GT3 Pro Özellikleri Neler?

İlgili Postlar

Huawei Watch GT3 Pro Alınır mı? Watch GT3 Pro Özellikleri Neler?

A101 marketlerde satışına başlanan Huawei Watch GT3 Pro alınır mı? İşte akıllı saatin özellikleri ve öne çıkan detayları…

Türkiye’de zincir marketlerde satışa çıkan teknolojik ürünler, kullanıcılar tarafından merak ediliyor. fiyatının piyasaya göre uygun olup olmadığı, cihazların özelliklerinin neler olduğu araştırılıyor. Huawei Watch GT3 Pro modeli bu duruma son örnek oldu. Huawei Watch GT3 Pro modelinin özellikleri ve A101 satış fiyatı açıklandı.

Huawei Watch GT3 Pro Özellikleri Neler?

Huawei’nin en yeni akıllı saatlerinden olan Watch GT3 Pro özellikleri ile dikkat çekiyor.  46.6 mm x 46.6 mm x 10.9 mm ölçülerinde olan cihazın  2 farklı versiyonu bulunuyor. 46.6 mm kasa boyutu ile kullanılabilen akıllı saat için bilek ölçüsü 140 mm ve 210 mm arasında olanlar kolay kullanım elde edebiliyor. Teknik özelliklerinde ise 1.43 inç AMOLED ekran ile kullanım sunan modelin sağlık takibi yapabilmesi adına ivmeölçer, jiroskop, manyetometre, optik kalp atış hızı, barometre, sıcaklık sensörleri bulunuyor. Tüm bunlar ise kullanıcıların sağlığını takip altına alıyor.

Huawei Watch GT3 Pro Alınır mı? Watch GT3 Pro Özellikleri Neler?
Huawei Watch GT3 Pro Alınır mı? Watch GT3 Pro Özellikleri Neler?

Kablosuz şarj edilebilen yeni modelde 30 metreye kadar su altı dalış destekleniyor.  Standart kullanımlarda 14 günlük kullanım sunabilen akıllı saatte tüm özellikler açık, yoğun kullanımlarda 8 gün boyunca kullanım sağlanabiliyor. Özellikle spor, GPS gibi özellikleri çok fazla kullanmayan kullanıcılar akıllı saatin tam bataryasıyla ortalama 10 günlük bir kullanımı rahatlıkla edebilir.

Huawei Watch GT3 Pro Alınır mı?

Huawei Watch GT3 Pro A101’de 9.199 TL etiket fiyatı ile satışa çıkarılmış durumda. Cihazın resmi internet sitesindeki satış fiyatı ise 8499 TL. üstelik resmi sitede peşin fiyatına 3 taksit imkanı, hediye FreeBuds SE 2, 799 TL değerinde hediye uzatılmış garanti, 600 TL değerinde kupon indirimi fırsatı gibi avantajlar sunuluyor. Bu nedenle fiyat açısından zincir markette ürünün avantajlı olmadığı net olarak görülebiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler