Ana SayfaÜnlülerHilal Özdemir’e Haluk Levent Sayesinde Sosyal Medya Kullanıcısı Sahip Çıktı!

İlgili Postlar

Hilal Özdemir’e Haluk Levent Sayesinde Sosyal Medya Kullanıcısı Sahip Çıktı!

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, 2.sayfa magazin programında içinde bulunduğu zor günleri ve maddi sorunları hüzünlenerek anlatmıştı. Sanatçı Haluk Levent bu duruma yine kayıtsız kalmadı ve hemen harekete geçti. Hilal Özdemir’e Haluk Levent Sayesinde Sosyal Medya Kullanıcısı Sahip Çıktı! Nasılmı? İşte Detaylar..

Maddi Zorluk Yaşayan Hilal Özdemir Gözyaşlarına Boğuldu!

Hilal Özdemir’e Haluk Levent Sayesinde Sosyal Medya Kullanıcısı Sahip Çıktı!

Ünlü Oyuncu Hazım Körmükçü ile sansasyonel bir biçimde boşanan şarkıcı Hilal Özdemir, bi kaç gün önce Kanal D deki 2. Sayfa magazin programına canlı bağlanarak, zor günlerini ve ekonomik sorunlar çektiğini gözyaşlarına boğularak anlatmıştı.

Hilal Özdemir: “Heryere Başvurdum, Bayrama Erzak Alarak Girdim”

Hazım Körmükçü Kimdir?

Güzel şarkıcı, Kızılay’a başvurduğunu söyleyen güzel şarkıcı gelen besin erzağının sadece 10 gün yettiğini ve sonrasında mahalle muhtarına bavurduğunu hıçkırarak anlatan Hilal Özdemir “Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim. Çocuklarımın babası ortada yok hiçbir şekilde. Bu çocuklar ağaç kabuğundan mı çıktılar? Neden aramıyor sormuyor. 5 aydır nafaka ödemiyor, ortada yok” şeklinde anlatmıştı.

Haluk Levent Sevenlerine Müjde! Ünlü Rockçı Gümbür Gümbür Geliyor!

Hilal Özdemir
Hilal Özdemir

Haluk Levent Kimdir?

Haluk Levent: “Ve Sanatçı Dostumuza…….

Bu anlatılanlara duyarsız kalamayan ünlü sanatçı Haluk Levent ise canlı yayın sonrası harekete geçti. Hilal Özdemir için yardım toplayan ünlü sanatçı, sonrasında bu güzel haberi Twitter sayfasından paylaşarak “Ve sanatçı dostumuzun toplam 25 bin TL’lik ihtiyaçlarının tamamını Burak-Banu çifti karşıladı. Burak ve Banu ‘Herkes sıkıntıya düşebilir. Bizler Hilal Özdemir’i çok seviyoruz. Şu günler zor günler dayanışma lazım’ dediler. Burak-Banu siz ne kadar güzelsiniz böyle ya” dedi…

Haluk Levent: “Ve Sanatçı Dostumuza.......
Haluk Levent: “Ve Sanatçı Dostumuza…….

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler