Ana SayfaDiziler‘Herkes Kazanır’ Yarışması, Hiç Kimse Kazanamadan Bitirildi mi?

İlgili Postlar

‘Herkes Kazanır’ Yarışması, Hiç Kimse Kazanamadan Bitirildi mi?

Türkiye televizyonlarında içerik bakımından bir ilk olan, iddialı yarışma programı Herkes Kazanır, 23 Mayıs akşamı ekranlara merhaba dese de kapanış konuşması bile yapılmadan; canlı yayın aniden kesilerek, izleyicilere elveda bile diyemedi.

Show TV’nin merakla beklenen yarışma programı Herkes Kazanır; sadece stüdyodaki yarışmacıların değil tüm izleyicilerin de telefonuna uygulamasını indirerek, TV başından aynı anda yarışıp kazanabileceği ilk interaktif yarışma olacaktı.

Oyuncu Hakan Bilgin tarafından sunulan yarışma; katılımcılarla tanışma ve yarışmanın içeriği hakkında bilgi verilmesi sonrasında yayından kaldırıldı. Programın yarıda kesilmesi, sorulacak soruları heyecanla bekleyen yarışmacıları ve izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Hakan Bilgin’in, uygulamayı indirmek isteyip de indiremeyen katılımcıların mesajlarını dile getirmesinden sonra; yarışmaya, reklamlarla ara verildi. Reklam sonrasında yarışmayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadan, film yayınlanması izleyicileri oldukça şaşırttı.

NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI?

Geçtiğimiz Salı akşamı; ilk bölümü sunulan Herkes Kazanır adlı yarışma programının, başladıktan çok kısa bir süre sonra canlı yayından kaldırılması hakkında, Show TV tarafından net bir açıklama yapılmadı. Problemin nedeni; ekranları başından yarışmaya katılmak isteyenlerin çok olması ve aynı anda telefon uygulamasını indirmesi nedeniyle sunucuların hata verdiği yönündeydi. Bu durum, izleyicilerin olumsuz yorumlarına ve tepkilerine yol açtı.

Programın yayından kaldırılmasından saatler sonra sunucu Hakan Bilgin, sosyal medya hesabından özür diledi ve teknik bir arıza olduğu için programın yarıda kesilmesi gerektiğini bildirdi.

TEKRAR YAYINLANACAK MI?

Denizbank’ın katkılarıyla izleyicilere kazanç ve ödül sağlayacak olan yarışma programı Herkes Kazanır, bilgi edinme ve eğlenmeyi de birleştiren farklı içeriğiyle ilgi uyandırmıştı. Türkiye ekranlarındaki bilgi yarışmalarına yenilik getiren programın, katılan kimsenin eli boş dönmeyeceği iddiası da reyting oranın hayli yüksek olacağını gösteriyor. Yarışma programının, mobil uygulamasının alt yapısı güçlendirildikten sonra yeniden yayına sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler