Ana SayfaDedikoduHelin Avşar, 21 günde evlendiği Serhan Bora'dan 15 dakikada boşandı!

İlgili Postlar

Helin Avşar, 21 günde evlendiği Serhan Bora’dan 15 dakikada boşandı!

On ay önce yıldırım hızı ile 21 günlük sevgilisi Serhan Bora ile nikah masasına oturan Helin Avşar, anlaşmalı olarak açılmış olan boşanma davasının ikinci duruşmasında tam 15 dakikada boşandı. Detaylar haberimizde…

Hülya Avşar’ın kız kardeşi Helin Avşar, bundan on ay önce sadece 21 günde tanışıp aşk yaşadığı sevgilisi Serhan Bora ile önceki gün boşandı. Boşanma davası, sadece 15 dakika sürdü.

Helin Avşar ve Serhan Bora çifti, 27 Eylül günü boşanma kararı ile mahkemeye başvurmuştu. Anlaşmalı olarak açılan davanın ilk duruşmasına mazeret bildirerek katılmamışlardı. Avşar ve Bora çifti, önceki gün görülen ikinci duruşmaya avukatları ile birlikte katıldı.

Duruşmada söz alan Helin Avşar, “Boşanmanın sonuçları konusunda anlaştık. Maddi ya da manevi tazminat ile nafaka talebim yok.” derken, Serhan Bora da boşanma isteğini bir defa daha tekrarladı. Mahkeme, tarafların boşanma talebini onaylayarak çiftin boşanmasına karar verdi.

Duruşma çıkışı konuşan Helin Avşar, “Tanışıp evlenmemiz 21 günde oldu. Birbirimizi çok iyi tanımadığımız için ev içinde anlaşmazlıklar çıktı. Ev içinde sonradan çıkan huylar, fazla uyuşmamamız, kültür farklılığı ve benzeri konular anlaşmazlığa düşmemize neden oldu. Evliliğimizi ilerletemedik ve boşanma kararı aldık. Ayrılmanın da Allah hayırlısını nasip etsin. Hiçbir kırgınlığımız, küskünlüğümüz yok. Kötü şekilde ayrılmadık. Birbirimizden maddi manevi tazminat, nafaka ve mal paylaşımı gibi taleplerimiz olmadı.” diye konuştu.

Helin Avşar ve Serhan Bora adliyede böyle görüntülendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler