Ana SayfaDizilerHekimoğlu 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hastanın Evine Giren Ateş Polise Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 48. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hastanın Evine Giren Ateş Polise Yakalanıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 48. yeni bölümüyle 4 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep’de, gittikten sonra Ateş tek başına kalır. İnat edip, vakaları tek başına çözmek için uğraşır. İpek, Ateş’i zorlayıp onun ekibi olmadan yapamayacağını ispatlamaya çalışır. Ateş ise, direnmeye devam eder. Hekimoğlu 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Hastanın evine giren Ateş, Orhan’la birlikte polise yakalanıyor.

Salı Dizileri 2020

Hastanın Evine Giren Ateş Polise Yakalanıyor!

Hekimoğlu 48. bölüm 2. fragmanında; Ateş, yeni bir ekip kurmamak için İpek’e direniyor. İşleri tek başına yürütmeye çalışıyor. Orhan’dan kendisine yardım etmesini istiyor. Hastaneye gelen genç kadının neyi olduğunu anlamak için Ateş, Orhan’la birlikte kadının evine giriyor. Çıkışta, polislere yakalanıyorlar.

İşte Hekimoğlu 48. bölüm 2. fragmanı…

HEKİMOĞLU 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Meryem’e çok aşık olan genç, onu tedavi ettirmek için mürteci kampından canları pahasına Hekimoğlu’nu bulmak ve eşini göstermek için gelir. Ateş ve ekibi, Meryem’in neyi olduğunu anlamak için tüm tetkikleri yapar. Ama, tüm bir türlü Meryem’in neyi olduğunu bulamazlar.

Ateş’in, Memoli’nin her koyduğu teşhise onay verip tedavi başlamasından rahatsız olan Emre, ona karşı çıkar. Bunu, Memoli’nin gitmesini istemediği için yaptığını söyler. Ateş, Emre’yi işten kovar. İpek ve Orhan, Ateş’in Emre’yi işten kovmasına karşı çıkar. Onu, tekrar işe almasını isterler.

Meryem’in tedavileri sonuç vermez. Kalbi duran Meryem’e, saatlerce kalp masajı yapılır. Bypass ameliyatına giren Meryem’in kalbi tekrar çalışmaz. Cihaza bağlı yaşamaya çalışan Meryem’in fişini Ateş, çektirmez. İpek, Ateş’le konuşup Meryem’in fişini çekmesini onun öldüğünü kabullenmesini ister.

Ama Ateş, eşiyle bir gün daha birlikte olması için bunu yapmaz. Daha sonra eşinin de rızasıyla Meryem’in fişini çeker. Meryem’in kalbi tekrar çalışmaya başlar. Ateş, mucizelere inanmadığı için Meryem’in eşiyle konuşup onu anjiyo yapmak ister. Önce istemeseler de, Ateş onları razı eder.

Anjiyoda Meryem’in, doğuştan fazladan kalp damarları olduğunu anlar. Meryem’i bir ameliyatla eski sağlığına kavuşturur. Emre’nin kovulmasından sonra Zeynep’te istifasını Ateş’e verir. Memoli, Ateş’le vedalaşır. Ateş ondan, gitmemesini ister. Ama Memoli, kararının kesin olduğunu söyleyip gider. Ateş, tek başına kalır.

Hekimoğlu 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş Ekibi Olmadan Çalışabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler