Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü'nün İç Çamaşırsız Olay Pozları!..

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü’nün İç Çamaşırsız Olay Pozları!..

Kendisinden tam 18 yaş büyük olan ünlü yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşkla gündemden eksik olmayan oyuncu Hazar Ergüçlü, instagram hesabından göğüs uçlarının belli olduğu iç çamaşırsız pozunu paylaştı. Güzel Oyuncu bu paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. Detaylar Haberimizde..

Hazar Ergüçlü’den Cem Yılmaz İle Serenay Sarıkaya Aşkına Destek

Hazar Ergüçlü’nün İç Çamaşırsız Olay Pozları!..

46 yaşındaki ünlü yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı birlikteliğin zaman zaman eleştirilerin hedefi haline gelen 28 yaşındaki oyuncu Hazer Ergüçlü, sosyal medya hesabı olan instagram’dan paylaşdığı poz ile sosyal medyayı salladı.

Onur Ünlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü İç Çamaşır Giymediği Fotoğrafını Yayınladı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle evinden çıkmayan ünlüler arasında Hazar Ergüçlü’de var. Güzel oyuncu, instagram sayfasından yaptığı paylaşımlara eskisi gibi devam ediyor. Hazar Ergüçlü son paylaşımında beyaz bir body giydiği cüretkar pozlarının paylaşımını yaptı. Güzel oyuncunun içerisine iç çamaşırı gerek duymadan çektirdiği pozlarda göğüs uçlarının belli olması da dikkatleri üzerine çekti. Oluşabilecek olumsuz yorumlara önlem almak için paylaşımını yorumlara kapalı tutan oyuncu Hazar Ergüçlü’nün pozları  binlerce beğeni aldı.

Hazar Ergüçlü'nün iç çamaşırsız ile ilgili görsel sonucu

Hazar Ergüçlü: “Yaşlıların Rencide Edilmesi Gerçekten Çok Üzücü”

Türkiye’deki Koronavirüs  önlemleri içeriğinde 65 yaş ve üzerindekilerin sokağa çıkma yasağının getirilmesi üzerine paylaşım da yapan Hazar Ergüçlü, sokağa çıkma yaşının sadece 65 yaş üstü olmaması ve herkesin evinde oturması gerektiğine altını çizerek; “Yaşlıların bu şekilde rencide edilmesi gerçekten çok üzücü. Eğer gerekliyse, dışarıya çıkmak sadece yaşlılara değil hepimize yasaklanmalı” ifadelerini kullandı.

İşte Hazar Ergüçlü’nün Sosyal Medya’yı Sallayan Pozları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler